Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Luiz Gustavo'da son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - Melnjak teklifi - Mehmet Ekici'de son durum - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        GUSTAVO İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

        Marsilya Teknik Direktörü Andre Villa-Boas, Nice ile oynadıkları Fransa Ligue 1 maçının ardından Luiz Gustavo hakkında konuştu.

        2

        "GUSTAVO'NUN AYRILACAĞINI SANMIYORUM"

        Andre Villa-Boas, "Gustavo ile bu sabah konuştuk ve onu yedek bıraktım. Biraz telaşlıydı. Gustavo için Fenerbahçe'den tatmin etmeyen bir teklif geldi ve bunu reddettik. Gustavo'nun ayrılacağını sanmıyorum. Artık transfer döneminin bitmesini bekliyoruz" dedi.

        3

        MARSİLYA DİRENİYOR

        Sarı-Lacivertliler 3 yıllık sözleşme ve senelik 3.5 milyon Euro'ya söz kestikleri Brezilyalı oyuncu için kulübüne önce 5.5 milyon Euro bonservis bedeli teklifi yapmıştı.

        4

        Ancak, 32 yaşındaki oyuncu için Marsilya 10 milyon Euro talep etmişti. Kanarya bunun üzerine fiyat artırıp, 1 milyon Euro da bonus ekledi.

        5

        10 MİLYON EURO!

        Fransızlar 6.5 milyon Euro'yu bulan yeni teklifi de yetersiz bularak 10 milyon Euro'luk ilk isteklerinde ısrar etti.

        6

        Luiz Gustavo’nun “Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Transferimde kolaylık gösterin” çağrısına rağmen Marsilya yönetimi geri adım atmadı.

        7

        RMC'DEN YENİ İDDİA

        Öte yandan RMC Sport’un haberine göre; Marsilya’nın Nice maçında kadroya alınan ancak yedek tutulan Luiz Gustavo, her geçen gün Fenerbahçe’ye daha fazla yaklaşıyor.

        8

        SON 24 SAAT

        Fenerbahçe'nin Marsilyalı yöneticilerle son bir kez daha görüşeceği ve transferin olumlu ya da olumsuz 24 saat içerisinde sonlanacağı belirtildi.

        9

        GÜNDEMDE YENİ BİR GUSTAVO

        Öte yandan Fener 10 numara mevkisi için gündemine yeni bir oyuncu aldı. ESPN Brezilya’da yer alan bir haberde Sarı-Lacivertliler’in Palmeiras’ta forma giyen Gustavo Scarpa için, Palmeiras kulübüne 5 milyon euro teklif ettiği vurgulandı.

        10

        25 yaşındaki oyuncu için kulübünün isteği ise 8 milyon euro. Gustavo Scarpa 10 numaranın yanı sıra her iki kanatta da görev yapan joker bir oyuncu. Palmeiras’ta 17 maçta 7 gol atıp, 2 asist yaptı.

        11

        MELNJAK TEKLİFİ

        Kolarov ile anlaşan ancak kulübü Roma’yı bonservisi konusunda ikna edemeyen Fenerbahçe, sol bek arayışlarına devam ediyor.

        12

        Sarı-Lacivertliler’in son olarak Çaykur Rizespor’un Hırvat sol beki Dario Melnjak’ı istediği ve şartları sorduğu ileri sürüldü.

        13

        26 yaşındaki oyuncu orta sahanın solunda ve stoperde de forma giyebiliyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin İranlı genç golcü Allahyar’ı, Rize’ye önerdiği öne sürüldü.

        14

        MEHMET EKİCİ GÖNDERİLİYOR

        Fenerbahçe'de Mehmet Ekici’yle yollar ayrılıyor. Yöneticiler oyuncuyla bir araya gelerek, “Kendine kulüp bulabilirsin. Seni kadroda düşünüyoruz ancak oynaman için de her türlü kolaylığı sağlarız. 9 ayını burada geçirme” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ