Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Luiz Gustavo Trabzon'da sahada! - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Stoper transferi için birçok isimle görüşen Fenerbahçe, Fransız oyuncu Adil Rami'de karar kıldı.

        2

        Bonservisi elinde bulunan oyuncuyu dün İstanbul'a getiren Fenerbahçe, kapsamlı sağlık kontrollerinden olumlu göstergeler çıkması halinde Rami'yi kadrosuna katacak.

        3

        Geride kalan sezonu Ligue 1 takımlarından Olympique Marsilya'da tamamlayan Rami, 21 resmi maçta oynadı. Fransa Milli Takımı'nın 2016 FIFA Dünya Kupası'nı kazandığı kadroda da yer alan 33 yaşındaki stoper, kariyerinde ayrıca Lille, Valencia, Sevilla ve Milan formalarını terletti.

        4

        Rami, havalimanında yaptığı açıklamada, "Mutluyum, bu takımı seviyorum. Bu takımda çok fazla karakter var. Taraftarlar çok çılgın. Burayı biliyorum çünkü uzun zaman önce Fenerbahçe’ye karşı oynadım. Daha önce dünyada böyle bir taraftar hiç görmedim" dedi.

        5

        DİLMEN: "GUSTAVO TRABZON MAÇINDA SAHADA"

        Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Luiz Gustavo için flaş bir iddia ortaya attı.

        6

        NTV'de yayınlanan 'Yüzde Yüz Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçına Gustavo ile başlayacağını düşünüyorum çünkü hazır bir oyuncu" dedi.

        7

        Rıdvan Dilmen sözlerini, "Adil Rami'nin ise milli maç arasından sonra toparlanacağını düşünüyorum. Sezon başından beri oynamadı. Ancak Marsilya'da geçen hafta banko oynayan Gustavo, Trabzon maçında oynar, sırıtmaz" ifadeleriyle sürdürdü.

        8

        VILLAS-BOAS: TRANSFER BİTENE KADAR ONA GÜVENİYORUZ

        Gustavo hakkında konuşan Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, dün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        9

        "Yeni bir gelişme yok. Sezon başladığında transfer döneminin açık olması çok kötü bir şey. Böyle belirsiz durumlara neden oluyor. Luiz, çok iyi ve profesyonel bir futbolcu. Hakkında çıkan söylentiler onun maç hazırlığını etkilemez.

        10

        Transfer sezonunun sonuna kadar kendisine güveniyoruz. Onunla bir problemimiz olmaz. Paramız yok. Olacak mı onu da bilmiyorum. Transfer yapmamız için öncelikle oyuncu satmamız gerekiyor. Çok zor bir durum. Paramız olmadığı için bir oyuncu bakamıyoruz."

        11

        REYES TIGRES'E GİTTİ

        Fenerbahçe ile yolları ayrılan savunma oyuncusu Diego Reyes'in yeni durağı Meksika oldu.

        12

        Meksika 1. Lig ekibi Tigres, Diego Reyes'i kadrosuna kattığını duyurdu.

        13

        Leganes'ten geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli kulüp 14 maça çıktı ve 1 gol attı.

        14

        LAXALT FENER'E YAKIN

        Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Diego Laxalt'ın Atalanta'ya transferi, oyuncunun kulüp ile anlaşamaması nedeniyle yattı.

        15

        La Gazzetta dello Sport ve Corriere della Sera'da yer alan habere göre; Atalanta, 12 milyon euro satın alma opsiyonu ile birlikte Laxalt'ı kiralamak için Milan ile anlaştı. Daha sonra Uruguaylı yıldız ve menajeri Ariel Krasouski ile masaya oturan Atalanta, anlaşma zemini bulamadı.

        16

        Diego Laxalt, Milan'dan aldığı yıllık 1.8 milyon euro net ücreti Atalanta'dan da istedi. Ancak, Atalanta, en fazla net 800 bin euro maaş verebileceğini iletti. Her iki taraf da el sıkışamadan masadan kalktı.

        17

        Milan, Laxalt'ı hala kiralamak ve maaş bütçesinden düşürme niyetinde ve bunu da oyuncunun menajeri Krasouski'ye iletti.

        18

        La Gazzetta'daki haberin detayında, Fenerbahçe'nin Diego Laxalt transferi için istekli olduğu ve hem kiralama ücretini hem de oyuncunun maaşını ödemeye hazır olduğu bilgisi verildi. Marsilya'nın da Laxalt'a talip olduğu ancak finansal konularda Fenerbahçe kadar istekli davranmadığı notu düşüldü.

        19

        Milan, Uruguaylı milli sol bek Diego Laxalt'ı geçen sezon Genoa'dan 14 milyon euro bonservis bedeliyle satın aldı. 26 yaşındaki sol bek, sezonu 29 maçta 1 asist yaptı. (Sporx)

        20

        PORTEKİZ'DEN FLAŞ İDDİA!

        Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken, sarı-lacivertliler Luiz Gustavo'nun transferini merakla bekliyor.

        21

        Brezilyalı yıldız için Fenerbahçe'nin Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu belirtilirken sürpriz bir iddia gündeme geldi.

        22

        Portekiz basınından O Jogo, Fenerbahçe'nin Barcelonalı Rafinha'yı transfer etmek istediğini duyurdu.

        23

        Haberde, 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun menajerinin, Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğunu ve kısa süre içerisinde taraflar arasında anlaşma sağlanabileceği vurgulandı.

        24

        ISLA'DAN ÜLKESİNE DÖNÜŞ MESAJI

        Fenerbahçe'nin Şilili sağ beki Mauricio Isla, geleceği hakkında konuştu. Şili'nin Latercera sitesine röportaj veren Isla, bu sezonun ardından Şili'ye dönebileceğini söyledi.

        25

        Sarı lacivertli takım ile sözleşmesinin son senesinde olan 31 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe ile sözleşmemin son senesindeyim. 13 yıldır Avrupa'dayım, zaman çok hızlı geçiyor. Universidad Catolica'ya dönme hayalim var. Beni yetiştiren kulüp orası. Onlar için de sorun olmazsa oynamayı çok isterim. Universidad CatOlica'nın taraftarı çok ateşlidir. Takımları zor durumda olsa da desteklerini sürdürürler. Oraya dönmek hayalim. Belki bu sene sözleşmem bitince, belki bir sene sonra. Ancak emekli olmadan Universidad Catolica için oynamak istiyorum. Şili'de hiç oynama şansım olmamıştı" sözlerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ