Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler LUNA coin nedir, neden düştü ve ne oldu? LUNA fiyatı ne kadar, kaç TL, kaç dolar? Terra LUNA coin yorumu ile tekrar yükselecek mi, ne olur? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Piyasada korku ortamı oluşturulması ve yaşanan karalama olaylarının ardından Terra LUNA coindeki düşüş durdurulamıyor. 90 dolar seviyelerinden satılan LUNA coin bir haftalık bir süre içerisinde 40 sentten işlem görmeye başladı. LUNA coin piyasalarında gözlemlenen sert düşüş, Bitcoin piyasalarında da düşüşü beraberinde getirdi. Kripto paralarla ilgilenen vatandaşlar “LUNA coin neden düşüyor, ne kadar düşecek ve sebebi ne?” sorusu gündeme geldi. Peki, LUNA neden düştü, tekrar yükselecek mi? İşte, detaylar…

        2

        LUNA COIN NEDEN DÜŞTÜ?

        ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kripto para piyasalarında dalgalanmalar gözlemdi. Kripto para piyasasında gözler TerraUSD'ye (UST) çevrilmişken, Terra ağının yerel kripto parası LUNA'dan sonra yaşanan krizden en büyük yarayı Avalanche (AVAX) aldı.

        3

        1 dolarda sabit durması gereken UST sabit coini yaşanan likidite sorunu sonrası geçtiğimiz sabah 0.26 dolara kadar geriledi. Bugün ise LUNA 0.41 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son 2 günde UST 2. kez çakılırken LUNA da bu süreçte yüzde 90'ın üzerinde değer kaybetti.

        LUNA coine yapılan saldırı sonrası asılsız alımlar yapıldı, yayılan korku sonucunda Terra’dan çıkışlar başladı. TERRA coinden çıkışların ardından sabit coinde sert düşüş gerçekleşti.

        4

        TERRA LUNA (LUNA COİN) NE KADAR?

        Luna coin sert düşüsün ardından şu an 0,0000571 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

        5

        LUNA NE OLACAK, YÜKSELECEK Mİ?

        LUNA coin piyasalarında sert düşüş gözlemlenirken, milyonlarca LUNA dip seviyeden alıcı bulacak. Bu sürecin ne kadar süre devam edeceği hakkında net bir bilgi yok ama LUNA coin’in uzun süre eski seviyesine gelemeyeceği söylenebilir.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ