Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Milyon dolarlık kardeşler

        HABERTURK GAZETE

        Podyum ve sinema dünyasının renkli ve ünlü isimleri Kendall- Kylie Jenner, Gigi-Bella Hadid, Suki-Imma Waterhouse, Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşler kazançlarıyla paraya para demiyor.

        GİGİ-BELLA HADİD (450 BİN DOLAR)

        Dünyaca ünlü markalarla çalışan 20 yaşındaki ABD’li Gigi Hadid, yılda 450 bin dolar kazanırken, kız kardeşi Bella Hadid (18) de 2015’te moda endüstrisinde aranan bir isim haline geldi. İki güzel kız kardeşin Instagram’da takipçi sayısı ise 8.2 milyona ulaştı.

        SUKİ-IMMA WATERHOUSE

        Podyumların değeri yükselen diğer kardeşleri ise Suki (23) ve Imma (21) Waterhouse. Instagram’da kardeşlerden Suki’nin 872 bin, Imma’nın ise 58 bin takipçisi bulunuyor.

        KENDALL VE KYLİE JENNER (7 MİLYON 500 BİN DOLAR )

        Kendall ve Kylie Jenner kardeşlerin kazancı yıllık 7 milyon 500 bin doları aşıyor. Yalnızca kazançları değil, sosyal medya hesaplarındaki aranırlıkları da birçok ünlüyü geride bırakıyor. Jenner kardeşlerin toplamda 76.1 milyon ınstagram takipçisi bulunuyor.

        MARY- KATE VE ASLEY OLSEN (40 MİLYON DOLAR )

        Mary-Kate ve Ashley Olsen kardeşler Forbes’un 2007’de gerçekleştirdiği 20 yaş ve altındaki en çok kazanan listesinde toplam 40 milyon dolarla ilk sıradaydı. Olsen kardeşler, ünlü moda markalarının reklamlarında da boy gösteriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ