Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan

        ABD’li efsanevi rock grubu Aerosmith’in 62 yaşındaki solisti Steven Tyler, bu zamana kadar kokain ve eroine 23 milyon dolar (35 milyon TL) harcadığını açıkladı. Defalarca rehabilitasyon merkezinde tedavi gören ve hâlâ hayatta olduğu için çok şanslı olduğunu söyleyen ABD’li müzisyen, People Dergisi’ne verdiği röportajda, “Porsche marka otomobilimi, uçağımı ve evimi uyuşturucu için çarçur ettim. Haplarımı sahneye çıkarken davulun içine saklıyordum” dedi.

        Ünlü aktris Liv Tyler’ın babası olan yıldız, bir gün küçük oğlunun yanına gelerek, “Baba dün gece uçmuştun, beni çok korkuttun” demesinin ardından hayatında yeni bir sayfa açtığını söyledi. 1970 yılında kurulan “Aerosmith”, “Get Your Wings”, “Toys in the Attic”, “Done with Mirrors”, “Permanent Vacation”, “Pump” ve “Get A Grip” gibi çok satan albümlere imza attı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        MSB'den Katar'dan Eurofighter tedarikine ilişkin açıklama

        MSB: Hava Kuvvetleri Komutanlığımızın harekat ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla Katar'dan Eurofighter Typhoon uçağı tedarikine yönelik çalışmalar devam etmektedir. Katar tarafından taslak eğitim programı ve satış sözleşmesinin hazırlanarak ülkemize gönderilmesi beklenmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ