Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan rihanna soma, rihanna soma mesajı, Aerosmith soma, Doutzen Kroes soma, Doutzen Kroes instagram, Cara Delevingne soma, Cara Delevingne instagram, James Franco soma

        Soma'da meydana gelen maden faciasına dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna da duyarsız kalmadı. Twitter hesabındaki arka plan fotoğrafını SOMA yazısıyla güncelleyen Rihanna'nın bu hareketi takdir topladı.

        Barbadoslu şarkıcı profil fotoğrafında da Nijerya'da Boko Haram örgütü tarafından kaçırılan 276 kızın ailelerine geri verilmesiyle ilgili bir mesaja yer veriyor. Ünlü şarkıcı Rihanna, profil fotoğrafında bu olaya yönelik olarak "Kızlarımızı şimdi geri getirin" sloganını kullanıyor.

        Rihanna 23 Ekim 2011'de Van'da meydana gelen depremin acısına da ortak olmuştu. Rihanna, o dönemde de Twitter sayfasında "We’re praying for all of you Turkey #Pray4Turkey” (Hepimiz sizin için dua ediyoruz Türkiye) mesajını paylaşmıştı.

        Russell Crowe'dan destek

        The Water Diviner adlı filminin bir bölümünü Türkiye'de çeken Russell Crowe'dan da Soma halkına destek geldi. Crowe, Twitter sayfasında "Türkiye'den gelen trajik haberi şimdi duydum. İlgili aileler için çok üzgünüm" notunu paylaştı

        Ünlü manken Lara Stone da tıpkı James Franco gibi bu notu Instagram sayfasında paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ