Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Halil Sezai’nin 23 Ağustos’ta evlenip 15 gün sonra da boşandığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberine göre; Ünlü şarkıcı, boşanma haberinin medyaya yansıması üzerine, “Benim evliliğim gönlümde bitti, boşanma dilekçemi de mahkemeye sundum” dedi.

Sürpriz şekilde evlenen Halil Sezai’nin 15 gün sonra boşandığı iddiası ortalığı karıştırdı. “İsyan” şarkısıyla yıldızı parlayan Sezai, bir süredir ilişki yaşadığı bir enerji şirketinde yönetici asistanı olan Zehra Kaya ile geçen ay Bodrum’da evlenme kararı aldı. Nikâh, 23 Ağustos’ta Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kıyıldı. Sürpriz nikâh haberi dün ortaya çıktı.

Nikâhın kendisinden ve çiftin tüm yakınlarından gizli olarak bir günde karar verilip yapıldığını söyleyen Sezai’nin yapımcısı Ahmet Çelenk’in bu evliliğin sadece 15 gün sürdüğünü, çiftin anlaşmalı olarak boşandığını açıklaması magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti.

Konuyla ilgili konuşan Halil Sezai ise, “Zehra ile anlaşarak avukatım aracılığıyla mahkemeye dilekçemi verdim. Aramızda özel bir ilişki kalmadı. Kimsenin zarar görmesini istemem. Evliliğimiz gönlümde bitti, dilekçem de mahkemede. Ben Zehra ve ailesinin zarar görmesini istemem. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ