Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Takılın Nur Yerlitaş özlem tartışması, Nur Yerlitaş özlem ayşenur, bu tarz benim özlem, bu tarz benim ayşenur

        Ekranların en tarz programı 'Bu Tarz Benim' seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş, Özlem'e Ayşenur için uyarıda bulundu. Nur Yerlitaş, Özlem'in Ayşenur'u çok sert eleştirmesine karşı "Ne istiyorsun? Ezgi bitti, Ayşenur başladı" diyerek neden bu kadar agresif olduğunu sordu.

        "HER ZAMANKİ GİBİ O BABAYİĞİTTE BENİM!"

        Bunun üzerine 'Bu Tarz Benim'in adından söz ettiren yarışmacısı Özlem, Ayşenur'un davranışlarının elenip yarışmaya geri döndükten sonra değiştiğini belirtti. Özlem, "Yüzüne gerçekleri söylemekle yükümlü biri olması lazım. Her zamanki gibi o babayiğitte benim!" diyerek kendini savundu. Nur Yerlitaş, Ayşenur'un henüz 19 yaşında olduğunu ve hataları olabileceğini belirterek, Özlem'e böyle konuşmaması gerektiğini dile getirdi.

        "ZAFERE GİDEN HER YOL MÜBAHTIR İÇİN, YAPMADIĞIN KALMADI"

        Daha sonra Kemal Doğulu Özlem'e, "Zafere giden her yol mübahtır için, burada yapmadığın kalmadı. Orijinal değilsin, burada rol yapmana gerek yok. Objektif ol." diyerek tepkisini belli etti. Sonrasında jüri üyeleri Özlem'in kıyafetini değerlendirdi. Tarzıyla büyük beğeni toplayan Özlem, jüri üyelerinin tamamından geçer not alarak yıldız almayı başardı.

        Bu Tarz Benim Jürisinden Özlem'e Uyarı!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ