Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yengelerin yengesi: Jelena Karleusa

        ateker@haberturk.com

        Türkiye, onu ilk kez 'Beşiktaş'ın yeni yengesi' olarak tanıdı. Ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme geldi. Ülkesi Sırbistan'ın en önemli şarkıcılarından biri olsa da, Türkiye'de pekçok kişi onu Beşiktaşlı futbolcu Tosic'in eşi olarak biliyor. Gazeteci anne ve polis bir babanın bir kızı olarak Belgrad'da doğan Karluesa, Türkiye'ye ara sıra gelse de Sneijder'in eşi Yolanthe'nin pabucunu dama atmış durumda...

        Harita

        Karleusa, sadece şov dünyasının bir figürü olmadığını şarkıcılığının yanısıra köşe yazarı ve insan hakları savunucusu olduğunu söylüyor. Ünlü şarkıcı ayrıca Avrupa’da çok iyi bilinen LGBT’yle ilgili aktivitelerde yer aldığını ekliyor.

        2008 yılında Tosic ile evlenen Jelena Karleusa'nın Atina ve Nika adında iki kızı bulunuyor.

        Türkiye'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren şarkıcı, Türk şarkılarını ve yemeklerini sevdiğini söylüyor. Karleusa Türk halkının çok misafirperver olduğunu da es geçmiyor.

        Eşi Dusko Tosic'in kendisini kıskanmadığını söyleyen seksi yıldız, böylece evliliklerinin heyecanını yitirmediğini belirtiyor

        Bazıları onu tarzı ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sadece bir ikon olarak görse de, 37 yaşındaki şarkıcı mesleğine aşık. 16 yaşında başladığı müzik kariyerine 10 albüm sıkıştırmış. Asla kopya değilim diyen Karleusa, bazılarına göre Lady Gaga'ya, sahne şovlarıyla da Madonna'ya benzetiliyor. Fanatik bir Tarkan hayranı olan Sırp şarkıcının, konserlerinde Şımarık ("Žene Vole Dijamante") ve Şıkıdım ("Jelena, Jelena") şarkılarını seslendirdiği biliniyor.

        Hayranları ona 'Diva' lakabını takmış. Konser performansları ise diğer şarkıcılara parmak ısırtacak cinsten. Sırp yıldız ayrıca Türkiye'de de konser vermek istiyor. Karleusa, kendi ülkesindeki bir şarkı yarışmasında jüri üyeliği de yapıyor.

        Stilistinin olmadığını söyleyen "Beşiktaş'ın yengesi", giyim tarzını kendi oluşturduğunu ve bundan zevk aldığını ifade ediyor.

        Aslan burcu olan yıldız, ilgi odağı olmayı seviyor ve burcunun özelliklerini taşıdığını belirtiyor:Çekici, özgüvenli, mükemmeliyetçi ve cesur...

        Alışveriş meraklısı olan Karleusa eşinin bu durumdan şikayetçi olduğunu söylerken cümlelerine şöyle devam ediyor: "Eşim alışveriş bağımlısı olduğumu ve tedavi görmem gerektiğini düşünüyor."

        Ünlü şarkıcı yaklaşık 700 çift ayakkabısının olduğunu da sözlerine eklemeyi ihmal etmiyor.

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcı olan şarkıcının Instagram'da 900 bin takipçisi bulunuyor. Takipçileri arasında Sofia Vergara'dan Amber Rose'a kadar dünyanın en ünlü isimleri bulunuyor. Karleusa, sosyal medya ile ilgili olarak şöyle konuşuyor: "Hayranlarımla en iyi iletişim kurma yolu... Kim Kardashian ve benim aramdaki benzerliği fark etmelerinin sebebi de Instagram'dır..."

        Kim Kardashian demişken Sırp şarkıcı taklitçilerinden dert yandığını söylememek olmaz. Özellikle de dünyanın konuştuğu isim Kim Kardashian'dan... Ünlü şarkıcı verdiği bir röportajda kendisini Kardashian'a benzetenlere "Benim onun gibi seks kasedim yok. Ben yıllarca müzik piyasasında çalıştım" diye sert bir cevap vermişti.

        Uzun süredir Kardashian'ın kendini taklit ettiğini söyleyen Karleusa bu ifadelerini sosyal medyaya taşımış ve "Belgelerle konuşurum" cinsinden yaptığı paylaşımlarla bunları gözler önüne sermişti. Sürekli gündeme gelen bu haberlerle ilgili Kim Kardashian ise ilk kez konuştu. Kim, kendi web sitesinde Jelena ile ilgili: "Onu ilk kez insanların bizi kıyasladığı zaman fark ettim. Bazıları onu kopyaladığımı bile söyledi. Elbette onu gözden geçirmem lazımdı" derken iltifat etmeyi de es geçmedi: "Oldukça muhteşem biri. Bazı duruşlarımız gerçekten benziyor. Onun cesur stiline bayılıyorum. İkimiz de göz kamaştırıcıyız. Güçlü ve çalışkan bir kadın gibi gözüküyor, bunu seviyorum."

        https://www.instagram.com/p/BB5u-klNxiO/?taken-by=karleusastar

        Jelena Karleusa, Kardashian'ın bu açıklamasını kendi Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

        Eşi Tosic'e aşkını dile getiren şarkıcı, "O harika bir adam" yorumunu da ekliyor. Son olarak Beşiktaş taraftarını da öve öve bitiremiyor. Jelena, Beşiktaş taraftarları için 'dünyanın en iyisi' açıklamasını yapıyor.

        Jelena Karleusa'nın programında bu dans şovu Türkiye'de de konuşulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ