Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Casalini'den yasak aşk yaşadığı iddialarını yalanladı
        1

        Ünlü sanatçı Zeynep Casalini hakkında çıkan yasak aşk dedikodularına son noktayı koydu. Casalini çıkan aşk haberlerini yalanlayarak " Umarım bir aşk yaşarım da sizde haber yaparsınız" dedi.

        2

        Bodrum'da Köprü isimli şarkısına klip çeken Zeynep Casalini önemli açıklamalarda bulundu. Yalıçiflik mahallesinde bulunan bir tersanede klip çeken Casalini klip arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        3

        Sözleri Çağlar Yerlikaya'ya ait olan bestesini ise Nuri Harun Ateş'in yaptığı Köprüler isimli şarkının klip yönetmenliğini de Çağlar Yerlikaya üstlendi. Tersanede ve deniz kenarında çekilen klip çekimlerinde neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Casalini klibin dijital ortamca çıkacağını söyleyerek

        4

        "Şirketim pasajla yeni bir çalışmaya başladık. 3 parçamızda klip çekiyoruz. Klibimi ise çok yakın bir arkadaşım olan Gürcan Kertek çekiyor. Ayağının tozu ile Almanya'dan geldi. Bu klibi Bodrum'da çekelim dedim. Oda beni kırmayıp Bodrum'a geldi. Klibimizi yalı çiftlikte bir tersanede çekiyoruz. Klip çekeceğimiz parçamızın havasına çok uygun olan bir yer.

        5

        Parçamızın adı 'köpriler', Müziğini Nuri Harun Ateş yaptı, sözlerini ise manevi oğlum olan Çağlar Yerlikaya yazdı. Uzun süredir kafamızda klip çekmek vardı. Çok sevdiğimiz bir parça. Şarkının düzenlemelerini ise çevahir arkadaşımız yaptı Ankara'dan. Şimdilik bir cd basmayı düşünmüyoruz. 10 klip çektikten sonra, belki kliplerle beraber olabilir ama şu anda inanın ne olacağını bilmiyorum. Herşey dijital ortamda olacak kliplerde, şarkılarda çok yakın bir zamandan ardı ardına gelecek ama ilk klipimiz bu olacak"

        6

        O HABERLERİ YALANLADI
        Hakkında çıkan yasak aşk yaşıyor haberlerini yalanlayan Casalini "Bu haberler çok sinir bozucu. Bu yazılanlar yalan haber.

        7

        Bu gibi haberler hepimizin mutsuzluğu oluyor. Gerçek bir aşk yaşadığım zaman bunu saklamam, saklayandan bir insan değilim. Umarım bir aşk yaşarım da sizde haber yaparsınız"dedi. (İHA)

        8

        Geçtiğimiz mart ayında 5 yıllık eşi Tahsin Berk’ten boşanan Zeynep Casalini'nin, bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Ufuk Dinçer’le Bodrum tatiline çıktığı iddia edilmişti.

        9