Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağatay Ulusoy röportajı, Çağatay Ulusoy bir daha rahat edemedim,
        1

        Şu sıralar Medcezir dizisinde sergilediği performansla adından söz ettiren genç oyuncu Çağatay Ulusoy, GQ dergisine açıklamalarda bulundu.

        2

        7 sene lisanslı olarak basketbol oynadığını ve kendine meslek olarak basketbol antrenörlüğünü seçtiğini söyleyen Ulusoy, o günlerde oyuncu olmanın aklında olmadığını söyledi.

        3

        Arkadaşlarının teşviğiyle Best Model'a katıldığını belirten yakışıklı oyuncu, "2 bin kişi başvurmuştu galiba. Oradan ilk 100’e kaldım, sonra ilk 40’a, sonra da görsel elemesiyle ilk 20’ye... O 20’yi de yarıştırdılar işte. Hiç beklemediğim bir birincilik geldi" dedi.

        4

        Yarışmada aldığı birincilikten hemen sonra dizi teklifi geldiğini söyleyen Çağatay, "Setteki ilk günü dün gibi hatırlıyorum. Yepyeni bir hayatın başlangıcı olduğu için hem çok heyecanlı hem de çok çekingendim.Kendimi çok yabancı hissediyordum. Bir de yarışmadan çıktığım için ön yargı olabilir mi diye düşünüyordum.Etrafı izliyordum sürekli. O günden itibaren, sahnemin olmadığı günler de dahil, her gün setteydim" ifadelerini kullandı.

        5

        Adını Feriha Koydum dizisindeki rol arkadaşı Yusuf'un hakkını ödeyemeyeceğini söyleyen Ulusoy bir anısını da şu sözlerle anlattı: Bir gün Taksim'e çıkmıştık. Diziyi çekiyorduk ama yayına girmemişti. Beyoğlu'ndaki bir grup sokak müzisyeninin yanına oturup dinlemeye başladık. Daha kimse tanımıyor beni, yarışmadan dolayı bir-iki gazetede fotoğrafım çıkmış sadece.

        6

        Yusuf 'bugünlerin kıymetini bil, çok yakında bu kadar rahat edemeyeceksin' demişti. Ama hiç rahatsız edici bir şey yaşamadım bugüne kadar. Güzel bir duygu seni tanımayan insanlardan böyle sevgi, ilgi görmek. Gerçekten de bir sonraki çıkışımız aynı değildi. Bir daha da hiç olmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ