Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ebru Şallı: Yollarıma ne güller döküldü ama bitti

        Esin ÖVET / HABERTÜRK MAGAZİN

        Son bir haftadır her yerde Ebru Şallı’nın, Sinan Akçıl tarafından Müjde Uzman’la aldatılma haberleri çıkıyor. En son Sinan Akçıl, “Biz 1.5 ay önce ayrıldık. Ayrıyken nasıl aldatılma olabilir” diye açıklama yaptı. Ben de Ebru Şallı’ya telefon edip bu aldatılma işinin aslını astarını sordum. Çocuklarıyla tatildeyken yakaladım.

        -Alo Ebru, nedir bu aldatılmanın perde arkası?

        Dört hafta önce tatile davet etti, ben de gitmedim. Çünkü ayrı kalmak istiyordum. Sonra üç-dört haftadır görüşmüyoruz. Ama beni her gün arıyor. “Ne zaman görüşeceğiz, barışacağız?” diye soruyor. Yani küs değiliz biz. Ayrıldık. Ben de her gün gelen mesaj ve telefonlarda bunu kendisine anlatmaya çalışıyorum. Lütfen bu durum karıştırılmasın. Herhangi bir küslük yok. Ayrıldık; ailemle, arkadaşlarımla, çocuklarımla tatildeyim.

        Benim için bitti.

        -Çocuklarınla mı tatildesin?

        Aynen öyle. Bayram öncesi kız arkadaşlarımla Yunanistan ve Bodrum yaptık. Şimdi çocuklarımlayım. Şu anda Pars’layım. Daha sonra Barcelona’ya Bero’yu almaya gideceğiz.

        -Peki iyi misin?

        Gayet iyiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kışa iyi hazırlanıyorum. Bir sürü işim var. Çekimlerimi yapmak için İstanbul’a geldim. Ailem Bodrum’da yaşıyor. Yeniden yanlarına gideceğim.

        -Sinan yollarına gül dökse yeniden barışır mısın?

        Yollara ne güller döküldü Esin. Ne şarkılar yapıldı, ama önemli olan güzel davranmak ve dürüst olmak. Dürüst olmak çok önemli çok. Kadınlar değerli. Bunu kimse unutmasın.

        -Daha önce de ayrılmıştınız ama barıştınız. Bu sefer de barışır mısınız?

        Esin biz küs değiliz. Bana her gün mesaj atıyor, arıyor. Ben de yeniden olamayacağını anlatıyorum. Ben kesin kararımı verdim. Bitti. Ama her gün arıyor, bunu anlatmaya çalışıyorum. Küs değiliz, ayrıldık.

        Durum bu. Ebru’yu 20 senedir tanırım. Kalbiyle hareket eder. Âşık olduğu insanın elinden tutar. Demek ki bir şeyler tamamen bitti. Daha önce de bitmişti ama bir kez daha denemek istedi. Bu sefer denemenin yersiz olduğunu uzun uzun anlattı bana. Ne diyelim, hayırlısı olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ