Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Tuğba’nın tüm sevgilileri birbirinin kopyası gibi

        ‘O Şimdi Asker’ adlı şarkıyla ünlenen Tuğba Ekinci, sevgili tercihlerini hep aynı tip erkeklerden yana yapıyor. Seksi şarkıcının eski sevgilileri İbrahim Çelikkol ve Cengiz Coşkun ile yeni sevgilisi Mesut Aksu adeta üçüz gibi... Hepsi uzun boylu, esmer, uzun saçlı, sakallı ve atletik vücutlu...

        Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yazın tadını sevgilisiMesut Aksu’yla BodrumCennet Koyu’nda tatil yaparak çıkarıyor. Seksi şarkıcının geçtiğimiz günlerde fitness eğitmeni sevgilisiyle tekne sefası yaparken çekilen fotoğrafları çok konuşuldu. Teknede göz göze dudak dudağa görüntüler veren çift, denize girerken de birbirleriyle şakalaşarak çokmutlu olduklarını dosta düşmana ilan etti. İkili,mutlulukları kadar düzgün vücutlarıyla da düşman çatlattı. Ekinci, yaz boyunca fazla kilolarını ve selülitlerini gizlememücadelesi veren hemcinslerinin aksine, seksi bikinisiyle vücudunun güzelliğini cömertçe sergiledi.Mesut Aksu’ysa kaslı vücudu, uzun saçları ve sakalıyla Ekinci’nin daha önceki sevgililerini anımsattı. Bir dönemünlü oyuncular İbrahimÇelikkol ve Cengiz Coşkun’la birliktelik yaşayan Ekinci, tercihini yine onlar gibi esmer, uzun boylu, atletik vücutlu bir erkekten yana kullandı. Ekinci’nin Aksu’dan önceki sevgilileri İbrahimÇelikkol ve Cengiz Coşkun, güzel şarkıcıdan ayrıldıktan sonra ‘Fetih 1453’ adlı sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçmiş ve rol icabı dövüşmüşlerdi. Çelikkol filmde ‘Ulubatlı Hasan’ı canlandırırken, Coşkun ‘Giustiniani’ rolüne bürünmüştü.Mesut Aksu, rol gereği Ekinci’nin eski sevgilileriyle rekabet edememiş olsa da fiziği ve yakışıklılığıyla en az onlar kadar beğeni toplamayı başarıyor.

        Tuğba Ekinci, kendisinden ayrıldıktan sonra ‘Fetih 1453’ filminde birlikte rol alan eski sevgilileri İbrahim Çelikkol ve Cengiz Coşkun’un yeteneklerine övgüler yağdırmış ve “Kenan İmirzalıoğlu da, Kıvanç Tatlıtuğ da kusura bakmasın. İbrahimde Cengiz de Türkiye’ye fazla” demişti.

        ‘Bay Vücut’ları tercih ediyor

        Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin yeni sevgilisi Mesut Aksu, vücudunun güzelliği ‘En İyi Fizik’ ödülüyle tescillenen biri. Yaptığı sporlar arasında güreş, yakın dövüş sporları ve kick boks bulunan Aksu, girdiği ortamlarda ‘Bay Vücut’ olarak anılıyor. Tuğba Ekinci ise, tercihini hep ‘Bay Vücut’ lardan yana yapan bir ‘Bayan Vücut’ profili çiziyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ