Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kayınpeder düğün yapıyor

        25 Ağustos’ta Kuşadası’nda gizlice nikâh masasına oturan oyuncu Meltem Cumbul ve işadamı Alican Özbaş, evliliği görkemli bir düğün töreniyle kutlamaya hazırlanıyor. Düğünü düzenleyen isim ise sürpriz nikâhı öğrendiğinde “Oğlum herhalde annesini özledi, o yüzden annesi yaşındaki bir kadınla evlendi” diyen damadın babası Erol Özbaş.

        DÜĞÜN DE KUŞADASI'NDA

        Günlerce manşetlerden inmeyen o sözlerinin ardından “Meltem Cumbul gayet cici bir hanımefendi, ona saygım sonsuzdur” diyerek Cumbul’la arasındaki buzları eriten Özbaş, şimdi geliniyle oğluna düğün yapıyor. Tören, 29 Eylül’de Özbaş’ın Kuşadası’ndaki oteli Blue Sky’da düzenlenecek. Hürriyet'in haberine göre, geceye iş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok tanınmış sima davetli.

        Meltem Cumbul, kayınpederi Erol Özbaş’ın sert sözleri hakkında soru soran muhabirlere yüzüğünü göstererek yanıt vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ