Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Neco,Neco 50'nci yıl konseri,Neco konseri,Ayşe Özyılmazel,Neco kızı mAyşe Özyılmazel,Neco kimdir,Ayşe Özyılmazel kimdir

        HT MAGAZİN / Arif HÜR

        Ünlü şarkıcı Neco 24 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Garo Mafyan şefliğinde gerçekleştirilecek konserine sayılı günler kala basın mensuplarının karşısına geçti. Bu konserin organizasyonuna kızı Ayşe Özyılmazel’in önayak olduğunu söyleyen Neco, 40 yıllık dostları Garo Mafyan ve Atilla Özdemiroğlu ile aynı sahneyi paylaşacak olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. “Konser öncesi yaptığım provalarda o gece sahnede söyleyeceğim şarkıları yeniden tanıdım, öğrenmenin yaşının olmadığını gördüm” diyen usta şarkıcı Neco’ya, Ajda Pekkan, Nükhet Duru, Emre Altuğ, Kenan Doğulu, Yalın ve Ayşe Özyılmazel gibi ünlü isimler sahnede eşlik edecek.

        KIZI KİTABINI YAZACAK

        Neco ayrıca kızı Ayşe Özyılmazel’in yakın bir zamanda kendisinin hayatını anlatan bir kitap yazacağını da belirtti. “50 senelik birikimi anlatmak imkânsız” diyen Neco “Bunu Ayşe ile planladık önümüzdeki günlerde benim kitabımı yazacak. Ben anlatacağım o yazacak” şeklinde konuştu.

        Ayşe Özyılmazel ise projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Röportaj yapmak istedik. Anlatmaya başladı, yaklaşık 5 saat geçti bir baktık hâlâ 30 sene var anlatacağı, o zaman kitap yazmaya karar verdik.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ