Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Bülent İpek: Kıvanç annesiyle karısının arasında kaldı

        HT MASA

        HT MASA ekibi, bu hafta Kıvanç Tatlıtuğ’un Başak Dizer’le evlenmesinin ardından annesi Nurten Tatlıtuğ’un sosyal medyadaki sitemkâr paylaşımlarını, Bade İşcil ile Malkoç Süalp arasındaki gelişmeleri, Ayşegül Aldinç’in aşk konusunda sarf ettiği sözleri, Helin Avşar’ın evliliğini, ‘Osman Pazarlama’ filmini ve futbolcu eşlerinin lüks yaşamlarını masaya yatırdı.

        ‘Aşkın da gençlik gibi süresi var’

        Ayşegül Aldinç “Aşk insanı diri, genç ve güzel tutuyor. Benim bu kadar dinç olmamın nedeni aşktır” dedi. Bu doğru mu sizce?

        OBEN BUDAK: Sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli bu durum. Hayata bağ- lılığın ne kadar artarsa dinç ve genç olma durumun da artıyor. Doğru tespit.

        KADİR KAYMAKÇI: Aşkın böyle bir yanı var ama bir de süresi var. Sürekli kendimizi yenilemek için bir yerlerden aşk bulup şırıngayla kendimize enjekte mi edeceğiz yani? Aşk insana heyecan veriyor ama gençlik gibi bir süresi var. Romantik biri olarak söylüyorum; mutluluğu, gençliği, başarıyı aşktan beklemek bence yanlış. “Ne yaparsan yap aşk ile yap” sözüne de katılmıyorum.

        BÜLENT İPEK: Aşkın ömrü zaten 2.5 yılmış. Ne yapacağız, hemen botoks mu yaptıracağız? Ya da yeni bir aşkın peşine mi düşmeliyiz? Aşkla genç kalmayı kendimize bayrak edersek bunun sonu yok. Kadir’e katılıyorum. Genç kalacağım diye aşkın peşinden koşmanın bir sonu yok yani.

        ESİN ÖVET: Aşkın 1950’lerde kaldığını düşünüyorum. Günümüz aşkları fazlasıyla fitness salonlarında geçiyor. Erkekler, erkeklere hava atmak için kas yapıyor. Kadınlar, hemcinslerine kendini göstermek için zayıflıyor, çanta, ayakkabı alıyor. Kadın kadının selülitleriyle ne kadar ilgileniyorsa erkek de erkeğin kaslarıyla o kadar ilgileniyor.

        REŞAT BALCIOĞLU: Aldinç’in yaşı gereği aşka ihtiyacı vardır, yalnız kalmak istemiyordur. Sanat dünyasındaki ilişkilerin sanal oldu- ğunu düşünüyorum. Bazı ünlüler kendilerini başkalarına beğendirmek için spor salonlarına gidip lüks otomobillere binip geçici mutluluğun tadını çıkarıyorlar.

        'Anneler çocuklarının ARKASINDA DURMALI'

        Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlendi. Tatlıtuğ’un annesi Nurten Hanım evliliği onaylamamış belli ki. “Annesinin duasını almayan hiçbir zaman iflah olmaz. Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek” gibi Facebook paylaşımlarında bulundu.

        Esin Övet: Bu duruma çok üzülüyorum, keşke anne ve babalar biraz daha çocukları- nın arkasında dursalar.

        Kadir Kaymakçı: Kıvanç artık 30 yaşını geçti. Kıvanç annesinin oğlu ama bebeği değil. Kimi seçeceğine o karar verebilir. Kızın nesi var yani?

        Bülent İpek: Ailesine çok düşkün olduğunu bildiğim için Kıvanç’ın hayli zor durumda kaldığını tahmin edebiliyorum. Nurten Hanım zamanla alışacaktır ve oğlu sevdiği için gelininini çok sevecektir. Bizde böyle yürüyor bu işler.

        Reşat Balcıoğlu: Annebaba duası alınması gerekir ama yetişkin bir birey de hayat arkadaşını seçmeli ki mutlu olabilsin. Anne-baba da çocu- ğunun seçimlerine saygı duymalı. Bu ilişkide gelinin günahı olduğunu düşünmüyorum.

        'Çocuk için doğrusunu yapmışlar'

        Olaylı boşanma süreçleriyle gündemden düşmeyen Bade İşcil ile Malkoç Süalp oğulları Azur için barıştı. Buradan ‘evliliğe devam’ kararı çıkar mı?

        Esin Övet: HT MASA’da defalarca “Çocukları var, keşke anlaşma yoluna gidip bu kadar rezil duruma düşmeseler” dedik. Galiba aklıselim galip geldi.

        Bülent İpek: Çocuk için doğrusunu yapmışlar ama burada kalır bence, evliliğe devam edemezler. O kadar hırsızlık ve şiddet iddiasından sonra sıcak bir ilişki çıkarmaları çok iddialı olur.

        Reşat Balcıoğlu: Bu kadar rezillik ortaya döküldükten sonra kim araya girerse girsin nasıl bir arada yaşayacaklar? Ne yaparlarsa yapsınlar bir daha gündeme gelmesinler. Masamızdan da çıksın gitsinler!

        Kadir Kaymakçı: İkisinin barıştığına bir tek Kadir İnanır. Ben inanmıyorum. İkiliye teşekkür etmek gerekiyor tuzluk ve karabiberlik gibi sürekli masadalar. Bade’nin bir an önce bu konuyu kapatıp önümüzdeki sezon bir dizide yer alması daha mantıklı.

        Oben Budak: Bade davranışları ve sergilediği tutumlar bakımından tanınmaz halde. Geri dönme atağı bekliyorum. Yürüyüşlere de başlaması lazım.

        ‘Helin kısa sürede anneOLACAK’

        Helin Avşar nihayet yuva kurdu. Hayatını yurtdışında eğitmenlik yapan Serhan Bora ile birleştirdi. Bu evlilik sizi şaşırttı mı?

        Esin Övet: Ben çok sevindim. Helin’i 20 yıldır tanırım. Kendisi o kadar çok evlenmek istiyordu ki... İnşallah ömür boyu mutlu olur.

        Reşat Balcıoğlu: Helin Avşar, 20 yıldır tanıdığımız, Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nın evliliğinden tutun da Zehra’nın doğumuna kadar 20 yıl boyunca her günü beraber yaşadığı- mız biri. Son yıllara kadar yaşadığı hızlı hayat ve sansasyonel ilişkilerle gündeme geliyordu. Bu izdivacı yapmış olması hayatında yeni bir sayfa açtığını gösteriyor. Helin’in kısa sürede anne olacağını düşünüyorum.

        Bülent İpek: Bir evlilik trendidir gidiyor. Bu aralar beni hiçbir ünlü evliliği şaşırtmıyor. Herkes Helin Avşar’ın evliliğine, yakın bir komşusu evlenmiş gibi çok sevindi. Helin’in mutsuzlukları kamuoyuna çok fazla yansımış ki insanlar “Hadi inşallah” diyorlar. Bence de mutlu olur inşallah.

        Kadir Kaymakçı: Umarım mutlu olur. Reşat’ın da dediği gibi bir çocuk sürpriz olmaz.

        Oben Budak: Ben Helin’in evliliğini piyasadaki pek çok evlilikten daha samimi buluyorum. İnşallah mutlu olurlar.

        Futbolcu eşleri ve lüks yaşam

        Futbolcuların kazandıkları paralarla eşleri ve sevgilileri lüks içinde yaşıyor. Hafta içi Nani’nin eşi Daniela cipiyle, Gökhan Gönül’ün eşi Hatice de Aston Martin’iyle adeta nispet yaptı.

        Esin Övet: Hidayet Türkoğlu bana “Futbolcu arkadaş- lar arabalarıyla, kıyafetleriyle görünmeyi bu kadar çok severken biz de bir o kadar gereksiz buluyoruz” demişti.

        Reşat Balcıoğlu: Futbolcuların milyon dolarlık araçlara binmesinde sorun yok, sorun bunun lanse ediliş biçimi.

        Oben Budak: Futbolcuların kılık kıyaferlerinde de abartı söz konusu. Futbolcular biraz giydiklerini göze sokuyorlar.

        Kadir Kaymakçı: İngiltere’de futbolcuların eşlerini dizi yaptılar. Her yerde alt sınıftan gelen biri para kazandı- ğında mankenle evlenir, altına araba alır, onlar da sabahtan akşama kadar lüks mağazalarda gezer. Kaç tane böyle futbolcu eşi tanıyoruz? Magazin basını olarak futbolcu eşlerinden hiç beslenmiyoruz. Bülent İpek: Gökhan Gönül’ü sahada izliyoruz, terini son damlasına kadar akıtıyor, tekmeye kafa uzatıyor. Saha dışındaki lüksü göze batmıyor. Ama eşi Hatice Gönül’ün Aston Martin aracıyla Karaköy sokaklarında gazlaması, İngiltere’de değil ama burada göze batabilir.

        ‘Osman Pazarlama ESPRİDE CİMRİ’

        Şahan Gökbakar’ın yer aldığı ‘Osman Pazarlama’ filmi ilk haftada 706.065 gişe yaparak ‘Recep İvedik’ serilerinin ilk hafta gişelerinin gerisinde kaldı. Bu sizi şaşırttı mı?

        Esin Övet: Kötü bir film olduğuna dair çok yorum okudum. Bu gişede fazlasıyla Demet Akalın gazı var.

        Bülent İpek: Açı- lış rakamı bence gayet iyi. Ama toplam gişeye yansımayaca- ğını düşünüyorum. ‘Osman Pazarlama’ bir ‘Recep İvedik’ değil. İvedik, ister istemez kahkaha attı- ran bir karakter. ‘Osman Pazarlama’da espri konusunda cimri davranmış Şahan.

        Kadir Kaymakçı: Umarım Şahan bundan sonra tipler yerine karakterler üzerinden gider. Bir tip buluyorsun, etrafında başka kimse yok. Her sahnede kendisi var. Cem’le (Yılmaz) en büyük farkı bu. Cem filmlerinde bir hikâye anlatıp sinema yapmaya çalışıyor. Şahan’ın böyle bir derdi yok.

        Reşat Balcıoğlu: Şahan’ın kolay para kazanmaya alıştığını düşünüyorum. “Ben ne yapsam ölüsü 3 milyon izlenir” diye düşünüyor. Casting masrafındanhayli kısıyor. Kendisini yok etmeye doğru gidiyor.

        Masa’nınaltındakiler

        Araçlarının başında sohbet ederken Arnavutköy trafiğini birbirine katan Hakan Sabancı-Aslışah Alkoçlar çifti.

        Kuruçeşme’de park kavgası yaparken objektiflere takılan ünlü yönetmen Sinan Çetin.

        Masa’nın üstündekiler

        Eşi Okan Kurt’la beraber katıldığı bir doğum günü kutlamasından çıktıktan sonra çevresini saran çiçekçi çocuklara 200 lira bahşiş dağıtan Demet Akalın.

        Kadına şiddeti konu alan bir video çekip farkındalık yaratan, “Biz duyarlılığımızı yitirdikçe tehdit katlanarak çoğalacaktır” diye çıkışta bulunan müzisyen Can Bonomo.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ