Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 8. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Onur Tuna, Ruveyda Öksüz ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Cesur Yürek, 8. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeBozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam ateşiyle ortalığı kasıp kavuracak! İşte Cesur Yürek 8. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        CESUR YÜREK 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 8’inci randevusuna çıkacak olan “Cesur Yürek”in bu haftaki bölümünde intikam rüzgarları esecek. Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz’i başrollerinde izlediğimiz dizide olaylar şöyle gelişecek: Ömer ve Bozdoğanlar arasındaki savaş geri dönüşü olmayan bir yola girer.

        Bozdoğanlar'ın babasını öldürmesiyle yıkılan Ömer, intikam için ayağa kalkar. Bu savaşta Ömer'in yanında olan Tatar Ahmet, bunun bedelini hayattaki en değerli varlığıyla ödeyecektir. Masadakiler kendi çıkarlarına göre hareket ederken içlerinden birinin Tatar'ı satması tüm dengeleri değiştirecektir.

        Ferhat Bozdoğan, Ömer ve Tatar'ı büyük bir tuzağın içine çekerek onları öldürecek planını yaparken Ömer, Ferhat Bozdoğan'ı bulmak için ortalığı kasıp kavuracaktır...

        CESUR YÜREK 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer kendisine kurulan tuzaktan nasıl kurtulacak? Varol Kalaycı'nın masaya getirilmesini istemeyen Harbi, Ömer'i öldürmek için büyük bir eylem planlar. Varol'un itirafları masadakiler için şok etkisi yapar.

        İçlerindeki haini bulmak için şüphe ettikleri herkesi öldüreceklerdir. Diğer yandan Varol'un alınması Rus'ları harekete geçirir. Psikopatlığıyla bilinen Bozdoğan kardeşler Ömer'i tehdit ederek kendilerine biat etmesini isterler. Ömer ve Bozdoğanlar arasında başlayan savaşa masadakiler de dahil olur.

        Tatar ve Harbi'nin aracılığıyla bir araya gelen Ömer ve Bozdoğanlar uzlaşmak yerine bedeli çok ağır olacak bir savaşın fitilini yakacaklardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ