Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda, 58. bölümüyle takipçilerinin karşısında. Dizinin yeni bölümünde Emir ve Nihan boşanıyor mu? İşte Kara Sevda 58. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KARA SEVDA YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kemal, Ozan’ın katili ile yüzleşmek için açtığı kapının ardında Zeynep’i ölümle pençeleşirken bulur. Son anda Zeynep’in hayatını kurtaran Kemal, kardeş kaybetmenin eşiğinden döner ve bu acıyla yüzleşir. Ancak hala ortada, cevaplanması gereken büyük bir soru işareti vardır. Kemal, Ozan’ın ölümüyle ilgili sonu uçurum olan bir kararın eşiğindedir.

        REKLAM

        Nihan’ın basın toplantısındaki cesur çıkışına Emir de aynı şekilde karşılık verir. Yakında boşanacaklarını ilan eder. Emir’in bu çıkışının altında yatan sebebi Nihan bilse de geri adım atmaz. Emir ise Nihan’la kalan hesabını görmek için attığı adımlara bir yenisini ekler.

        Hakan’dan alacağı yepyeni bilgi, Kemal’in Ozan’ın ölümüne dair bakış açısını değiştirir. Bu sırada Nihan, Kemal’in kendisinden kaçmasının arkasındaki sebebi bulur: Zeynep. Ozan cinayeti, Nihan ile Kemal arasında geçilmesi en zor sırat köprüsü olacaktır.

        Kemal ve Nihan’ı ayırmak için, Emir’in aklında Zeynep’i Kemaller’in önüne atmak dışında bir plan vardır. Emir, bununla ilgili Zeynep'e teklifini yapar. Bu teklif Zeynep’i hayatının tercihini yapmaya itecektir.

        Deniz’in yaklaşan doğum günü Kemal için tartışmaya açık bir konu değildir. Deniz, ilk doğum gününde babasıyla birlikte olacaktır. Kemal, Deniz’e hazırladığı doğum günü hediyesi için Nihan’ı da yanına ister. Bütün karmaşanın içinde ikisi şahane bir gün geçirir ve aşklarını doyasıya yaşar.

        Deniz, doğum gününde babasının yanında, dedesinin evindedir. Emir’in sürpriz hediyesi ise, bu doğum gününe hafızalardan silinmeyecek bir son yazacaktır.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Nihan ile Kemal, hediye paketinde bulamadıkları cevabın çok yakınlarında gizlendiğini fark eder. Zeynep’i son anda kurtaran Emir, onunla birlikte Kemaller’le aynı mekandadır. Emir’in plansız bu adımı, gerçeğe uzanan yoldaki ilk büyük gedik olacaktır. Zeynep’in bu cehennemden kurtuluşu çok zordur. Kemal’in o depoda bulacağı ipucu doğru kullanılırsa, katilin kartviziti işlevini görecektir.

        Asu, Emir’in Nihan ile Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği planından neden vazgeçtiğini anlayamaz. Ama artık bu konuda Emir’e teslim de olmayacaktır. Ozan’ın katilini arayan kara sevdalılara Asu, uzaktan bir işaret fişeği yollar.

        Zeynep, başına gelenleri öğrendiğinde, Emir’in kendisini Nihan için gözünü kırpmadan kurban edeceği gerçeğiyle bir daha yüzleşir. Zeynep’in yüreğinden kopacaklar da, onun kara sevdasının mührünü taşıyacaktır.

        Nihan ve Kemal’in sorularına bulacağı her cevabın bir noktasında Zeynep kendine yer bulur. Zeynep ekseninde, Kemal ile Nihan ilk dakikadan karşı karşıya yer almaya başlar. Öte yandan komiser Hakan da elindeki ipuçlarından biri olan düğmeyi incelemeye gönderir. Katilin parmak izi belki de o düğmededir.

        Kemal, sorularına cevap almak için Zeynep’le yüzleşmeye karar verir. Kemal bu yüzleşmede bambaşka bir gerçekle sarsılacaktır. Diğer tarafta Emir ise Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştıracak bir plan yapar. Ancak Nihan’a artık boyun eğdirmesi imkansızdır. Bu elin rövanşı da olacaktır.

        Kendisine doğru yaklaşan adımların sert sesini her geçen gün daha net duyan Zeynep, soluksuz kalır. Deşifre olmamak için son bir ümitle Tarık’tan yardım ister. Tarık ile Zeynep’in tehlikeli harekatı başladığında; Kemal gerçeği öğrenmek uğruna elini ateşe uzatır.

        Kemal, büyük resmin parçalarını bir araya getirdiğinde, son eksik parça Zeynep ile arasında birkaç adım kalacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ