Mahsun Kırmızıgül: Harbiye'nin hiçbir özelliği kalmadı
Harbiye Açıkhava konserlerinin başlamasının ardından Mahsun Kırmızıgül, dikkat çeken açıklamalarda bulundu; "Parayı veren herkes, Harbiye'de konser verebilir. Sıradan bir yer, hiçbir özelliği kalmadı"

Mahsun Kırmızıgül, Harbiye Açıkhava konserleriyle ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. Kırmızıgül; "Harbiye artık herkesin çıktığı sıradan bir yer haline geldi. Çok da önemli değil ama benim için önemli olan şu; tabii buradaki gazino fiyatlarıyla Harbiye mukayese edilemez. Onun için herkesin gelebileceği bir yer" dedi.
"HARBİYE'NİN HİÇBİR ÖZELLİĞİ KALMADI"
Parayı veren herkesin Harbiye Açıkhava'da konser verebileceğini söyleyen Mahsun Kırmızıgül; "Yer ayarlıyorsunuz, sponsorun varsa gidiyorsun kiralıyorsun. Hiçbir özelliği kalmadı" ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE'DE LİGLER KARIŞTI"
Mahsun Kırmızıgül, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Ama Amatör Lig'deki futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamaz. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan futbolcu da Amatör Lig'de oynayamaz. Onun için Türkiye'de ligler biraz karıştı.