Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya’da evden hırsızlık yapan 2 kadın polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

        Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından evden hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen şüpheli 2 bayan suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde sorguya alınan şüphelilerden Ş. U isimli şahsın yapılan sorgulamasında, Sivas'ta ‘Aletle kilit açmak suretiyle hırsızlık’ suçundan yakalama kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca aynı şüphelinin daha önceki yıllarda 5 ayrı evden hırsızlık suçundan kaydının olduğu da belirlenirken diğer şüpheli E.U.’nun ise 2 kasten yaralama ve 1 evden hırsızlık suçunun olduğu tespit edildi.

        Sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler