Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig´de kalan Malatyaspor için caddeler bayraklarla donatıldı 

        Belediye Başkanı Gürkan: Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederimMALATYA / DHAMalatya´da Süper Lig´de kalmanın mutluluğu yaşanıyor. TFF´nin küme düşmeyi kaldırmasıyla birlikte Yeni Malatyaspor´a gönül veren taraftarlar şehir turu atarak kutlama yaptı. Futbolculardan Mina´nın evinin önüne giderek tezahüratlar yapan taraftarlar caddelere de bayrak astılar. 

        CUMHURBAŞKANI´NA TEŞEKKÜR 

        Taraftarların da bulunduğu bir açılışa katılan ve kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın aradığını açıklayan Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Cumhurbaşkanımız beni arayarak; yaşanan deprem ve salgın sürecinin Malatya´yı olumsuz etkilediğini, gidişatı etkilediğini, bundan sonraki süreçte daha dikkatli olunması gerektiği telkinlerinde bulundu" dedi

        MALATYASPOR TARAFTARLARI AÇILIŞA RENK KATTI

        Yeni Malatyaspor´un Süper Lig´de kalmasını kutlamak için cadde ve sokaklara çıkan taraftarlar, Tecde Kayalık Bölge Parkı'nın açılışına gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan´a teşekkür ettiler. 

        Tezahüratlarıyla açılışa renk katan taraftarlara kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyaspor´un Süper Lig´de kalmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür etti. Başkan Gürkan yeni sezonda daha başarılı bir Malatyaspor İçin ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını da söyledi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 

        -Şehrin bayraklarla donatılması

        -Futbolcuların sevinci

        -Taraftarların Mina´nın evine gitmesi 

        -Belediye Başkanı Gürkan'ın açıklamalarıDHA-Spor Türkiye-Malatya

        2020-08-01 17:49:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler