Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Son dakika: Manchester United - Norwich MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United evinde Norwich City karşı karşıya geldi.

        Kırmızı Şeytanlar, 7 ve 32'de Ronaldo'nun golleriyle 2-0'ı bulsa da pes etmeyen Norwich 45+1'de Dowell ve 52'de Pukki ile eşitliği yakaladı.

        Ancak 76'da bir kez daha müthiş bir golle çıkan Ronaldo, ligdeki 15. golüne ulaşırken kulüp kariyerinde 50., toplamda 60. kez hat-trick yapmış oldu. Ayrıca attığı frikik golü, Ronaldo'nun kariyerindeki 58. frikik golü olmuş oldu.

        Bu sonuçla beraber ligde iki maç aradan sonra galibiyet alan Manchester United puanını 54'e yükseltirken, Norwich City 21 puanda kaldı.

        Ligin bir sonraki haftasında Manchester United deplasmanda Liverpool ile karşılaşırken Norwich City evinde Newcastle United'ı ağırlayacak.

        REKLAM

        ARSENAL İLE TOTTENHAM KAYBETTİ

        Premier Lig'de Arsenal, Southampton deplasmanında 1-0 yenilerek maçtan puansız ayrıldı. Southampton'ın tek golünü, 44. dakikada Jan Bednarek kaydetti.

        Tottenham ise konuk ettiği Brighton and Hove Albion'a 90. dakikada Leandro Trossard'ın golüyle 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne kalma olasılığını tehlikeye attı.

        Bu sonuçların ardından ligde 57 puanlı Tottenham dördüncü, 54 puanlı takımlardan Manchester United beşinci, Arsenal (bir maç eksiğiyle) altıncı sırada yer aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ