Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Marmaray seferleri neden durdu, ne oldu ve niye gelmiyor? 2 Mayıs 2023 Marmaray seferleri aksıyor! İstanbul Marmaray seferleri ne zaman başlayacak?
        1

        Marmaray seferlerinden yaşanan aksaklıkların ardından gözler "Marmaray seferleri neden durdu, ne oldu ve ne zaman düzelecek?" sorularına çevrildi. Marmaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Yenikapı durağında yaşanılan intihar girişminin ardından seferlerde gecikmeler yaşanıyor. İşte 2 Mayıs 2023 Marmaray hattında son durum...

        2

        MARMARAY SEFERLERİNDE AKSAMA!

        MARMARAY Yenikapı İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.

        3

        MARMARAY SEFERLERİ NEDEN DURDU, NE OLDU?

        Marmaray tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Yenikapı durağında yaşanılan intihar girişiminin ardından seferler tek yönden gecikmeli olarak devam ediyor.

        4

        MARMARAY'IN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN AÇIKLAMA!

        Marmaray, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Sayın yolcularımız, saat 08:23'te Yenikapı'da yaşanan üzücü intihar girişimi nedeniyle Marmaray seferleri tek hattan gecikmeli olarak yapılmaktadır." ifadelerini kullandı.

        5

        MARMARAY SEFERLERİ NE ZAMAN DÜZELECEK?

        Marmaray seferlerinin ne zaman düzeleceğine ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Konuya ilişkin son dakika açıklaması geldiğinde haberimizde yer alacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ