Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Masterchef Hasan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Masterchef finalisti Hasan Biltekin sevgilisi kim, nerede çalışıyor?

        MasterChef Türkiye'de finale kalmayı başaranHasan Biltekin, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinin başında geliyor. 27 yaşındaki yarışmacı, bu akşam şampiyonluk için Eren Kaşıkçı'yla karşı karşıya gelecek. Peki Masterchef Hasan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

        MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

        Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundadır ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

        REKLAM

        Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapmaktadır.

        Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır.

        MasterChef’e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

        Hasan Biltekin yarışmada sık sık kız arkadaşından bahsetmesiyle de biliniyor. Hasan Biltekin'in kız arkadaşı doktor olarak bilinen Hülya Acar'dır.

        FİNAL TURUNA NASIL KALDI?

        Bu sene de yine Piramit tavuk ile birinci turda jüri karşısına çıkmıştı. Somer Şef hayır oyu vermişti ve Mehmet Şef ile Danilo Şef evet demişti.

        “Ben olsam Serhat birincilik kazanamazdı” sözleriyle dikkatleri üzerine çeken yarışmacı bu sene üçlü düello turunu da geçti.

        Üçlü düello turunda Yiğit Gök ve Oğuzhan Öveç ile yarıştı. En iyi balık çorbasını yaparak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ