Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon BELLİ OLDU! MasterChef ikinci dokunulmazlığı kim kazandı? 21 Eylül 2022 MasterChef Türkiye takım oyununu kim kazandı ve eleme adayları kimler oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de sezonun ilk kaşığı atıldı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüri üyelerini oluşturduğu MasterChef'te eşsiz tarifleri ve başarılı yarışmacıları ile bu akşam evlere konuk oldu. Peki MasterChef ikinci dokunulmazlığı kim aldı? 21 Eylül 2022 MasterChef takım oyununu kim kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte MasterChef'te haftanın eleme adayları...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşanıyor. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ikinci kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, çeşitli mezeler yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Metin oldu. Dokunulmazlığın sahibi Metin 3. eleme adayı olarak Çağatay seçti. 4. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Burak Revanbahş oldu.