Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi konusu nedir? Maymunlar Cehennemi filmi oyuncuları kimler?

        İlki 1968 yılında çekilen Planet of the Apes serisinin bir filmi olan (Rise of the Planet of the Apes) Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmi bilimkurgu ve aksiyon türünün başarılı bir örneği. Peki, Maymunlar Cehennemi Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte, Maymunlar Cehennemi Başlangıç filmine dair tüm merak edilen detaylar...

        MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

        San Francisco'da ve günümüzde geçen hikâyede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

        REKLAM

        Filmin kadrosunda Oscar'a aday olan James Franco'nun yanı sıra, Freida Pinto, John Lithgow ve Brian Cox gibi isimler de var.

        Rupert Wyatt'ın yönettiği film, önceki orijinal filmlerin senaryosundan devam etmiyor ama onlardan bazı etmenler alarak daha da orijinal bir yeni hikâye yaratıyor. Mitolojinin bir kısmını ele alıyor diyebiliriz.

        MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

        James Franco (Will Rodman), Freida Pinto (Caroline), John Lithgow (Charles Rodman), Brian Cox(John Landon), Tom Felton (Dodge), Andy Serkis (Caesar), David Hewlett (Hunsiker), Tyler Labine (Franklin).

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Başak Kanık
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ