Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Aşk-ı Memnu'da bu hafta neler yaşanacak?

        Bloomberg HT'de Kenan Erçetingöz'ün konuğu olan Nebahat Çehre hem Aşk-ı Memnu dizisiyle hem de sinema dünyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

        Nebahat Çehre, "Dizide bu hafta neler olacak?" sorusuna şu cevabı verdi: "İlk kez Bihter ve Firdevs Hanım, anne-kız ilişkisi içindedir. Çünkü Bihter ilk kez birşey ister annesinden... Firdevs bunu yapacağını Behlül'ü, Nihal'den ayıracağını ancak bunun karşılığında Bihter'in hayatından Behlül'ü çıkarmasını ister. Ve Firdevs Planı işletmeye başlar. Behlül Firdevs'in planı içinde eski kız arkadaşı ile buluşur ve Nihal tabiki buna şahit olup yüzüğünü atar."

        Seyircinin artık Adnan Bey'e "nasıl farkına varmıyor" diye kızmaya başladığını söyleyen Nebahat Çehre, Kenan Erçetingöz'ün "Siz dizide evlenecek misiniz?" sorusuna da yine dizinin sonunu söyleyerek cevap verdi: "Çok büyük acı yaşayacak bir anneden bahsediyoruz. Bihter ikisinin birbirini gerçekten sevdiğini anladığında artık elinde hiç bir şey kalmayacak ve intahar edecek... Bu acıyı annenin tek başına yaşaması mı yoksa o sıralarda evli olması mı? Bunu senaryoyu yazanlar bilir ama bana kalırsa sanki acısı ile başbaşa kalmalı."

        Çehre, Kenan Erçetingöz'ün Beren'i nasıl buluyorsunuz sorusuna ise "Beren çok ama çok akıllı. Çok disiplinli ve çok zeki. Tüm ayrıntıları hatta yönetmenlik seviyesinde diziye hakim ve sorgulayıcı... Geçenlerde abna birşey söyledi çok hoşuma gitti : "Cici kız olmak istemiyorum". Yani kendini ayrıştırıyor. Bu da çok akıllıca, çok başarılı buluyorum ayrıca yan yana geldiğimiz sahnelerde çok iyi sonuçlar alıyoruz sanırım karşılıklı bir alışverişimiz de var." cevabını verdi.

        Çehre programda şu açıklamaları da yaptı: "Türkan Şoray'a asla dil uzatmam. (...) Saçını örüp iki damla göz yaşı akıtan kızlara basamak olduk. (...) Yeşilçam bazılarını aldı çıkardı bazılarına hiç bakmadı ki ben de küstüm ve ara verdim. (...) Yılmaz Güney'in kızı ile hala görüşüyorum."

        Süperpoligon

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ