Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, yarıyıl tatilinin ikinci haftasında çocuklar için Nickelodeon Gaming Zone etkinliği düzenliyor.

        Minik misafirlerine tatilin ilk haftasında 'Buz Devri'nin büyülü dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkaran Forum Mersin'in sürprizleri Nickelodeon Gaming Zone'la devam ediyor.

        28 Ocak'ta başlayan etkinlik kapsamında ünlü karakterler Sünger Bob, Shimmer & Shine, Blaze & The Monster Machines ve Kaşif Dora, Forum Mersin'de çocuklarla buluşuyor. 4 yaş üstü tüm miniklerin ücretsiz katılımına açık gerçekleştirilen etkinlik, 3 Şubat'a dek sürecek. Etkinlik boyunca her gün saat 13.0018.00 saatleri arasında Forum Mersin'de kurulan Nickelodeon Gaming Zone alanına gelen minikler ünlü karakterlerle buluşma, dijital oyunlar oynama ve keyifli atölyelere katılma imkanı buluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler