Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Mert Öcal kimdir? Survivor Mert Öcal kaç yaşında?

        Mert Öcal Kimdir?

        Oyunculuğu ile ön plana çıkan Mert Öcal’ı Survivor 2020’de yarışmacı olarak görüyoruz. Yarışma başladığı andan itibaren hayatı merak konusu olan Öcal ile ilgili tüm bilgileri sizler için bir araya getirdik. Mert Öcal kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte ünlü oyuncuyla ilgili merak edilen her şey haberimizde.

        Dizi ve sinemalarda canlandırdığı rollerle izleyenleri kendine hayran bırakan Öcal, son dizisi olan milyonların sevgilisi Arka sokaklar ile hayran kitlesini ikiye katladı. Tarık karakteri ile başarılı bir kötü adam tiplemesi yapan Öcal’ı bu kez de Survivor’da izleyeceğiz.

        Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Rüyalarda buluşuruz ve doktorlar dizilerinde de rol alan genç adam "Best Model of Turkey" seçilin ardından 2004 "Best Model of The World" yarışmasını birincilikle bitirdi. Sonrasında oyun bitti, görgüsüzler, asla unutma ve nehir dizilerinde de karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu canlandırdığı bütün rollerde başarılı oldu.

        Yurt içi yurt dışı fark etmemeksizin pek çok defile ve katalogda görev alan Öcal, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ