Mertcan Çam, Beşiktaş'a transferini HABERTÜRK'ten öğrendi
Türkiye'nin Gazete Habertürk yazarı Atilla Türker'den öğrendiği Mertcan Çam transferiyle ilgili oyuncudan açıklama geldi. Çam, Beşiktaş'a transferiyle ilgili, "Bu konuda benim bilgim yok. Uyandım, ben de yeni duydum. Menajerim Metin Korkmaz her şeyi biliyor. Onun bilgisi vardır büyük ihtimalle" diye konuştu
Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki “sürpriz” Mertcan Çam anlaşması esrarını koruyor, transferin izini süren HABERTÜRK sis perdesini aralamaya çalışıyor... İki taraf yöneticilerinin 40 gün önce imza attığı sözleşmeden oyuncunun bile haberinin olmaması skandalın vehametini daha da büyüttü. Trabzonspor’da yetişen Mertcan Çam, iki yıl Şanlıurfa’da kiralık oynamış, kamuoyuna da yansıyan ‘dayak’ olayı sonrası kulübüne geri dönmüş, bu sezon devre arasında da 2. Lig ekibi Bandırma’ya gönderilmişti.
Beşiktaş yönetiminin, Süper Lig’de sadece 3 dakika oynayan 23 yaşındaki futbolcuyu, kontratının bitimine 15 ay kalmasına rağmen, 885 bin Dolar fesih bedeli karşılığında Trabzonspor’dan transfer etmesi büyük şaşkınlık yarattı.
MERTCAN BİLE TRANSFER HABERİNİ HABERTÜRK'TEN ÖĞRENDİ
Gazete Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre; Bu transferle ilgili dün yaşanan bir gelişme “pes artık” dedirtti... Menajerliğini ‘tartışmalı transferlere imza atan’ Metin Korkmaz ile yeğeni Çağatay Korkmaz’ın yaptığı Mertcan Çam, iki kulübün kendisi için anlaştığını haber çıktıktan sonra öğrendiğini itiraf etti.
Bandırmaspor’la dün çıktığı idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mertcan Çam, "“Bu konuda benim bilgim yok. Uyandım, ben de yeni duydum. Ben fazla sosyal medyayı takip etmem. Bu aşamada çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Menajerim Metin Korkmaz her şeyi biliyor. Onun bilgisi vardır büyük ihtimalle. Ne gelişiyor, ne yapıyorlar, ne ediyorlar hiçbir bilgim yok. Bu aşamada Bandırmaspor’un başarısı için çaba harcıyorum” dedi.
TRABZON’DAN ARAMIŞLAR
Genç oyuncunun, kendisini arayan yakınlarına ise “Haber çıkınca ben de büyük şaşkınlık yaşadım. Sabah beni bir Trabzonsporlu yönetici aradı ve Beşiktaş’a verdiklerini söyledi” dediği öğrenildi.
KULÜPLER SUS PUS
Büyük ses getiren transferle ilgili ne Beşiktaş’tan ne de Trabzonspor’dan bir açıklama geldi. Bu gizemli transferden, Mertcan dışında iki kulüp içindeki birçok yöneticinin de haberinin olmadığı öğrenildi. Beşiktaş, anlaşma gereği 885 bin Dolar’ı Trabzonspor’a 5 çekle vermeyi taahhüt etmişti. Anlaşmada oyuncu sakatlansa bile vazgeçme hakkının bulunmaması da imza altına alınmıştı.
TÜRKER'İN HABERİ ORTALIĞI SARSTI
“Sen neymişsin Mertcan!” başlıklı Atilla Türker imzalı dünkü haberimiz gündeme bomba gibi düştü. Mertcan Çam vakası, sosyal medyada en çok konuşulan haberlerin başında gelirken, Twitter’da Trend Topic listesine girdi. Sosyal medyada konuyla ilgili binlerce mesaj atıldı. Sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük’te de günün en çok yorum alan olayı Mertcan transferi oldu.