Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, 4 yıldır birlikte olduğu spiker Merve Dinçkol ile evlendi.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol, düğün öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Feyyaz Şerifoğlu; "İlk projemden son projeme kadar her rolümde burada evlenme tekliflerim oldu. Demirören ailesi sağ olsunlar burası için bize yardımcı oldular. İçeride inanılmaz bir kalabalık bizi bekliyor, en sevdiğimiz dostlarımız" dedi.

BALAYI YUNANİSTAN VE TÜRKİYE'DE OLACAK

Balayını Yunanistan ve Türkiye'de geçireceklerini söyleyen Feyyaz Şerifoğlu, gazetecilerin,"Gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?" sorusuna; "Boş baktım, 'Köpeğimizin tütüsü (kıyafeti) nerede?' dedim. Erkekler de bu tarz anlarda duygu boşalması oluyor ya. Annemi - babamı gördüm biraz gözleri sulanmış, ben de ağlayabilirim" yanıtını verdi. Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol, nikâh sırasında duygusal anlar yaşadı.

Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol, birbirlerine; "Evet" derken gözyaşlarına boğuldu.

"HALK PLAJLARINA GELEN ÇOK"

Merve Dinçkol ve Feyyaz Şerifoğlu'nun düğününe katılanlar arasında Tamer Levent ve eşi de vardı. Tamer Levent, çifte mutluluk diledi ve ardından yaz sorularına, Bodrum'da yıllardır tatil yaptığını söyleyen Levent, halk plajları hakkında; "Halk plajlarına çok giden var" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ