Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mesut Akusta'nın son sağlık durumu nasıl? Eşi Şafak Özbir'den paylaşım - Magazin haberleri
        1

        TRT1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncularından Mesut Akusta, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı.

        2

        Akusta'nın iki gün önce yoğun bakımdaki tedavisinin ardından uyandırılacağına dair haberler çıkmıştı. Ancak Akusta'nın sağlık durumuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Şafak Özbir'den ise günler sonra paylaşım geldi.

        3

        "KARANLIK AYDINLIĞA KAVUŞUR ELBET"

        Usta oyuncunun eşi, hastane odasından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Şafak Özbir yayınladığı fotoğrafa, 'Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün…' notunu düştü.

        4

        EŞİ DUA İSTEDİ

        Ünlü oyuncunun eşi Şafak Özbir, Akusta'nın hastaneye kaldırılmasının ardından, "Herkese merhabalar... Eşim Mesut Akusta, bugün beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti, çok şükür... Şu anda yoğun bakımda. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Mesut Akusta, 2016 yılında Şafak Özbir ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bir yıl sonra Berfin adında kızları dünyaya gelmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ