Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Galatasaray'ın Florya'da bulunan Metin Oktay tesislerinde hırsızlık - Güncel Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İddialara göre Sarı Kırmızılı kulübün Metin Oktay tesislerinde antrenman malzemeleri ve formaları izin alınmadan internet üzerinden satışa çıkartıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

        HER ŞEY SAYIMDA ORTAYA ÇIKTI

        Show Haber'den Serhat Alaattinoğlu'nun haberine göre Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya'da bulunan Metin Oktay Tesislerinde malzeme deposunda sayım yapan görevliler binlerce antrenman malzemesi ve A takıma ait krampon ve formanın kayıp olduğunu belirledi.

        SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

        Yetkililer sayımın ardından polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Bunun üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı hemen soruşturma başlattı.

        REKLAM

        1 MİLYONLUK VURGUN YAPILDI

        Asayiş şube ekipleri Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek güvenlik kameralarını inceledi. Birçok kişinin ifadesine başvurdu. Soruşturma derinleşince 1 milyonluk vurgun yapıldığı anlaşıldı. Olayla ilgili 6 şüphelinin takibine başlandı.

        6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Şüphelilerin kimliği ortaya çıkınca sarı kırmızılı yönetim tam anlamıyla şoke oldu. Asayiş şube ekipleri, aralarında tesisin malzeme sorumlusu, şoförü ve bir de temizlik görevlisi olan 6 kişiyi gözaltına aldı.

        ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR

        Öte yandan olayla ilgili olarak Antalya'da bir şüphelinin evinde yapılan aramada yüzlerce parça antrenman malzemesi ele geçirildi. Şüpheli İstanbul'a getirildi. Kulüp masörlerinden biri de İstanbul'da gözaltına alındı. İddiaları kabul etmeyen 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Malzemeler ise kulübe teslim edildi.

        *Haberin görseli AA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ