Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Metro Market saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? 2019 Metro Market çalışma saatleri... - Merak Edilenler Haberleri

        Metro Market dünyanın en büyük toptancı marketlerinden biridir. 1990 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyet gösteren Metro Market Merkez Ofisi Almanya'nın Düsseldorf şehrinde bulunmaktadır. Temelleri Otto Beisheim tarafından Almanya’nın Ruhr bölgesinde 1964 yılında atıldı. 1998 yılında Metro Group, 1998 yılında Metro Toptancı Market’e dünyanın bir başka büyük markası olan Makro’yu katarak, uluslararası pazarda daha güçlü bir konuma ulaştı.

        METRO MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ 2019

        Metro Market hafta içi hergün mesaiye 08:00’de başlar ve akşam kapanış saati olan 21:30’a kadar aralıksız olarak devam eder. Metro Market haftasonu Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vermektedirler. Çalışma saatleri şehirlere göre değişim gösterebilmektedir.

        REKLAM

        METRO MARKET HAKKINDA

        Metro, gıda güvenliği konusunda birçok projeyi hayata geçirdi. Uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürünü, yurt çapında yayılmış olan Metro Toptancı Market mağazalarında bulmak mümkün. Tedarik zincirinin tamamında yüzde yüz şeffaflığı sağladığı Antalya Metro Meyve Sebze Platformu ile IFS (International Featured Standarts) Lojistik Standardı Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Bu çalışma ile Metro, sektöründe hem Türkiye’de hem de yer aldığı ülkelerde bir ilke imza attı.

        Metro, 25 ülkede 759 mağazası ve yaklaşık 108.007 çalışanıyla perakende sektörünün en önemli uluslararası şirketlerinden biridir.

        METRO MARKET İLETİŞİM BİLGİLERİ

        Metro Market Genel Müdürlüğü, Koçman Caddesi Güneşli Kavşağı 342121 Güneşli-Bağcılar İstanbul adresinde bulunmaktadır. Metro Markete +90 212 444 50 40 numaralı telefonla ulaşabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Haktan Demir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ