Michael Jordan'dan aşevlerine 2 milyon dolar bağış
ABD'li basketbol efsanesi Michael Jordan, aşevleri için harekete geçti. Jordan, The Last Dance (Son Dans) adlı belgeselinden elde ettiği geliri ülke çapında aşevi ağı olan Feeding America isimli sivil toplum kuruluşuna bağışladı

NBA'in efsane ismi Michael Jordan, ülke çapında aşevi ağı olan Feeding America isimli sivil toplum kuruluşu için kolları sıvadı.

2 MİLYON DOLAR BAĞIŞLADI
Jordan, The Last Dance (Son Dans) adlı belgeselinden elde ettiği gelirden Feeding America’nın Carolinas ve Chicago şubelerine toplam 2 milyon dolar bağışladı.

Feeding America’nın sosyal medya hesabından 57 yaşındaki Jordan’a bağışı için teşekkür edildi.

Öte yandan Forbes, Michael Jordan'ın 10 bölümlük The Last Dance belgeselinden 4 milyon dolar kazandığını açıklamıştı.

Jordan daha önce bu projeden ede edeceği tüm kazancını yoksul çocuklar için çalışan Friends of the Children için bağışlayacağını açıklamıştı.