Michele Morrone, İstanbul gecelerinde
İki gün önce İstanbul'a gelen İtalyan oyuncu Michele Morrone, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda görüntülendi
Çekim için geldiği İstanbul'da kısa bir tur atan Michele Morrone'un korumalar eşliğinde gezmesi dikkatlerden kaçmadı.
Gazetecilerin sorularını ve hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çeviren ünlü oyuncunun restoranda yaklaşık 3 saat vakit geçirdiği öğrenildi.
"YANINIZDAYIM TÜRKİYE"
Morrone, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin birçok noktasında süren orman yangınlarına kayıtsız kalmayarak, "Yanınızdayım, bu yakında bitecek." şeklinde konuşmuştu.
"SABIRSIZLANIYORUM" DEMİŞTİ
Oyuncu, daha önce verdiği bir röportajında, "Türkiye’de bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinize çok saygı duyuyorum ve bir gün orada olmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.
RABİA'YI TAKİBE ALMIŞTI
İtaylan oyuncu, geçtiğimiz sene bir dönem Şükrü Özyıldız ile aşk yaşayan modacı Rabia Yaman'ı yakın takibe almıştı. Morrone, Rabia Yaman’ı Instagram’da takip etmeye başlamıştı.
"ÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI ÇOKTAN YAKARDIM"
Morrone'nin sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayında "Aşkım maske tak, geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak." diyen İrem Derici de konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:
Rabia benim arkadaşım. Rabia ile onlar 3 yıldır takipleşiyorlar. Bu kız dünya çapında moda editörlüğü danışmanlığı yapan bir kadın. Birbirlerini takip edebilirler, öyle bir şey olsaydı çoktan yakardım.
Ne yapayım arkadaşlar, ben esmer erkek seviyorum. Ağabeyimizin de döşü biraz kıllı. Bunlar birer geyik. Keşke gerçekten bir sevdiceğim olsaydı, onunla birlikte röportaj verseydik.
30 yaşındaki İtalyan oyuncu, son filmi "365 Days" ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Türkiye'den de geniş bir hayran kitlesi edinen yıldızın Instagram'da 12,8 milyon takipçisi bulunuyor.