Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sabancı Topluluğu'ndan Cumhuriyet seferberliği! Sabancı'nın doğa projesi nedir?

        Sabancı Holding, 29 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Adana, Kocaeli, Ankara, Mersin, Antalya, Çanakkale, Balıkesir, Aksaray ve Bursa gibi Sabancı topluluğunun faaliyet gösterdiği 10 ilde, yazın yaşanan üzücü doğa felaketlerinin ardından ülkeye yardımcı olmak adına çalışmaya başlayacak.

        Çevremizi ve zarar gören yerleri yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra okulları yenilemek, biyoçeşitlilik denetimi, peyzaj desteği gibi çevremize ve doğamıza yararlı faaliyetler Sabancı Topluluğu Şirketleri ve Sabancı Gönüllüleri tarafından gerçekleştirilecek.

        Sabancı tarafından hayata geçirilecek olan bu proje, ülkemizin 98.kez kutlayacağı Cumhuriyet Bayramı’nda, 29 Ekim’de başlayıp Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ona ithaf edilerek sonlandıracak. Sabancı Holding'in Cumhuriyet Seferberliği adını verdiği bu proje, geçtiğimiz yaz ayları içerisinde tüm ülkeyi derinden etkileyen, manevi ve maddi zarar vermiş çevre olayları sonrası, büyük bir özveri ve çalışkanlık ile hayata geçirilecek. Bu güzel ve anlamlı çalışmanın ilerleyen günlerde tüm Türkiye’ye örnek olması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ