Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango Milli Piyango çekilişi ne zaman ve saat kaçta? Milli Piyango çekiliş canlı izle! Milli Piyango büyük ikramiye ne kadar 29 Ekim? Milli Piyango sonucu sorgulama sayfası
        1

        Milli Piyango'da Ekim ayının ikinci çekilişi için beklenen gün geldi çattı. Türkiye'nin dört bir yanında binlerce vatandaşımızın zengin olma hayaliyle şansını deneyeceği çekilişin saati, yayınlanacağı bağlantı ve büyük ikramiyesi ile bilgileri bir araya getirdik...

        2

        29 EKİM 2022 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

        29 Ekim 2022 Milli Piyango çekilişi saat 17:30'da başlayacak.

        3

        29 EKİM 2022 MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

        Milli Piyango 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel çekilişinde büyük ikramiye 25 milyon TL, ikinci kategori ikramiyesi ise 5 milyon TL olacak.

        4

        MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NASIL İZLENİR?

        Milli Piyango çekilişi millipiyangoonline sitesi üzerinden ve Youtube/MilliPiyangoTV adresinden canlı yayınla izlenebilir.

        5

        MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

        Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

        6

        Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!