Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Milli Piyango sorgulama 9 Nisan 2021 - Milli Piyango çekiliş sonucu sorgulama ekranı

        Milli Piyango 9 Nisan çekiliş sonuçları belli oldu. Çekiliş Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) resmi internet sitesi olan www.millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak yayınlanıyor. Çekilişin ardından ise yine internet sitesi üzerinden çekiliş sonuçları ile birlikte tüm ikramiye bilgileri yer alıyor. 9 Nisant Milli Piyango çekiliş sonuçları, bilet sorgulama sayfası haberimizde...

        9 NİSAN MİLLİ PİYANGO SORGULAMA EKRANI

        Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından gerçekleştirilen 9 Nisan Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango çekiliş sonuçlarını aşağıdaki bağlantı üzerinden sorgulayabilirsiniz.

        9 NİSAN MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA

        MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR, KURALLARI NEDİR?

        Milli Piyango’yu kazanmak herkesin hayalidir! Biletleri önceden basılmış olan Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuş bir oyundur.

        Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

        Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

        REKLAM

        Milli Piyango büyük ikramiyesi çekilişten önce belli oluyor. Sadece son sayıyı bilsen bile amorti kazanmış oluyorsun! Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

        Bilet fiyatlarımız:

        Normal Çekilişlerde:Tam Bilet: 30 TLYarım Bilet: 15 TLÇeyrek Bilet: 7,5 TL Özel Çekilişlerde:Tam Bilet: 50 TLYarım Bilet: 25 TLÇeyrek Bilet: 12,5 TL

        Milli Piyango çekilişleri canlı yayında yapılır ve kazanan numaralar birkaç küre içerisinden rastgele çekilir.

        Peki, çekilişler ne zaman?

        Normal Çekilişler: Her Ayın 9, 19, 29’u
        Özel Çekilişler: 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim
        Yeni Yıl Çekilişi: 31 Aralık

        Ve 18 yaşından büyük olan herkes, bilet satın alarak Milli Piyango oynayabilir.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ