Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Millie Bobby Brown isyan etti: Ben de insanım, yapmayın! - Magazin haberleri
        1

        Hollywood'un geleceği parlak yıldızları arasında gösterilen 16 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'un hayranlarıyla başı dertte.

        2

        Brown, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda annesi ile Noel alışverişi yapmak için gittiği mağazada yaşadığı bir olayı anlattı.

        16 yaşındaki oyuncu, gönderisinde şöhretin getirdiği aşırı ilgi ve sınırları zorlamaktan bahserek bir genç kızın, reddedilmesine rağmen ısrarla kendisinin videosunu çektiğini söyledi.

        3

        "BUNU KİMSEYE AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

        Olayı gözyaşları içinde anlatan Millie Bobby Brown şu ifadeleri kullandı:

        Annemle Noel için alışveriş yapmaya gittik. Bir kız geldi ve "Videonu çekebilir miyim?" diye sordu. Ben de "Hayır" dedim. Bir insan neden videosunun çekilmesini ister ki? İkimizi de değil sadece beni çekmek istedi. Bunu kimseye açıklamak zorunda değilim. Eğer videomun çekilmesini istemiyorsam, buna mecbur değilim.

        4

        "BEN DE BİR İNSANIM"

        Sonrasında ödeme yapıyordum, tekrar yanımdan geçti ve video çekmeye başladı. Ona, "Ben de bir insanım. Senden bunu daha nasıl isteyebilirim?" dedim. O da, "Bir insanın videosunu çekemez miyim yani?" dedi. Ben de, "Hayır eğer istemiyorsam bunu yapamazsın" diye karşılık verdim.

        5

        "İNSANLARA SAYGI GÖSTERİN"

        İnsanların sınırları zorlaması beni üzüyor. Çok daha saygılı olmalarını dilerdim. Bunu hala yönetmeye çalışıyorum ama ağır geliyor. Sizinle fotoğraf çektirebilirim ama eğer sınırları zorlarsanız ve bu bir mücadeleye dönerse, "Hayır" dedikten sonra benim haklarım nerede?

        Bu videoyu paylaşıyorum çünkü insanlara daha fazla saygı göstermelisiniz. Kim oldukları ya da ne yaptıkları önemli değil. Sadece insan oldukları için onlara saygı gösterin.

        6

        Öte yandan Millie Bobby Brown, geçtiğimiz aylarda da Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisiyle ilgili bir itirafta bulunmuştu.

        16 yaşındaki Brown, yıllar önce projenin seçmelerine katıldığını ancak reddedildiği için oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıklamıştı.

        7

        Screen Rant'in haberine göre; Oyuncu, daha önce katıldığı seçmelerde de olumsuz yanıt aldığını ancak projelerin arasında kendisini en çok bu diziden aldığı sonucun incittiğini söylemişti.

        8

        "O ROLÜ GERÇEKTEN İSTEMİŞTİM"

        Millie Bobby Brown, bu konuyla ilgili o dönemlerde hissettiklerini şu şekilde dile getirmişti:

        Sanırım reddedilmek beni çok üzmüştü, bu da herkese söylediğim bir şey. Bu sektör her zaman reddedilmelerle dolu. Bir kez "Evet" almadan önce defalarca 'Hayır' alırsınız.

        Reklam seçmelerine katılıyordum. Sonra Game of Thrones seçmesine katıldım ve reddedildim. O zaman, "Bu gerçekten zor" diye düşündüm ve sanırım o rolü gerçekten istemiştim.

        9

        SON DENEME

        Brown, daha sonra son bir deneme yaptığını ve iki ay sonra internet üzerinden online görüşme yaparak dijital platform projesindeki Eleven rolüne kabul edildiğini öğrendiğini söylemişti.