Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Miralem Pjanic'ten Şafak Sezer'e: Hedef ben miyim Tayfun? - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüs salgını nedeniyle kendini evinde izole eden Şafak Sezer, bu süreçte hayranları ile Instagram üzerinden bir araya geliyor.

        2

        İlk yayınını şarkıcı Serdar Ortaç ile gerçekleştiren Sezer'in izleyenleri arasında sürpriz bir isim vardı.

        3

        Juventus forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic, ünlü komedyenin 'Kolpaçino' filminden sevilen replikleri, "Hedef ben miyim Tayfun?" ve "Sıkılıyorum Sabri abi" mesajlarını yazması Sezer'in hayranlarını güldürdü.

        4

        Öte yandan Şafak Sezer, yayında samimi açıklamalarda bulunarak başrol oynadığı 'Kutsal Damacana' filmindeki rol arkadaşları Ersin Korkut ve Büşra Pekin'e ateş püskürmüştü.

        5

        "BİR DAHA ONLARLA ÇALIŞMAM"

        Sezer, filmdeki rol arkadaşları Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili, "Bir daha onlarla çalışmam" diyerek şu açıklamayı yaptı:

        İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne kadar acı bir şey, Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!

        6

        "HAYATLARI BOYUNCA EN GÜZEL HEDİYE VERİLDİ"

        Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun. Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. 'Kutsal Damacana'da oynadım' diye insan CV'sine ekler. 'Acaba bir haksızlık mı yaptım?' diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım.