Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Mircea Lucescu'dan Hakan Balta gafı! - Futbol Haberleri

        Milli Takım'ın yarın Ukrayna ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu basın toplantısı düzenledi. Romanya basınında kendisiyle ilgili "Ukrayna maçından sonra oturup konuşacağız, durumu değerlendireceğiz." yönündeki çıkan haberin ve görevi bırakmayı düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine Lucescu, şöyle konuştu:

        "Böyle bir şey yok. Böyle bir deklarasyon yok. Atmasyon, yanlış bir haber. Böyle bir şey konuşmadım. Bu tarz fikirleri de böyle dışarıda herkese konuşmam. Böyle bir konuşma yok. Geleceğime ben karar veririm. Yararlı olamayacağımı görürsem zaten kimseye bu konuda bir şey yapmama gerek yok. İnanmasam bu şekilde devam etmezdim. Doğal olarak şu anda işime devam ediyorum ve bu işin iyi gideceğine inanıyorum. "

        Milli Takım'ın gelecek planları ve son üç maçta gol atamaması ile ilgili soru üzerine Lucescu, çalışmaya devam edeceklerini, şu anda başka bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Genç ve birbirini seven bir takım oluşturduklarını anlatan Rumen teknik adam bir gafa imza attı. Lucescu, Milli Takım'da daha önce oynamış oyuncuların adını sayarken futbolu bırakan Hakan Balta'nın da adını söyledi.

        "Bu seviyeye gelmek benim hatam değil." diyen tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

        "Türk Milli Takımı'nda daha önce oynamış olan Tolga Ciğerci, şu anda takımında oynamıyor. Ozan Tufan, Volkan Şen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Hakan Balta gibi iyi oyuncular var ama kendi takımlarında oynamıyorlar. Çözüm bulmak zorundaydım"

        AĞUSTOS 2018'DE FUTBOLU BIRAKMIŞTI

        Galatasaray'da geride kalan sezonun sonu itibarıyla sözleşmesi sona eren ve yeni mukavele önerilmeyen savunma oyuncusu Hakan Kadir Balta, aktif futbolculuk yaşantısına son verdiğini 18 Ağustos tarihinde duyurmuştu. Galatasaray, 11 sezonda formasını taşıyan ve 13 kupa kazanan Hakan Balta'ya Göztepe maçı öncesinde plaket vermişti. Futbolcuların saha içinde vedalaştığı ve taraftarların uzun süre alkışladığı Hakan Balta, tribünlerin isteği üzerine "Üçlü" çektirmişti.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ