Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Sözleşmeli Personel MSB uzman erbaş alımı ne zaman? 2020 MSB uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? - Sosyal Güvenlik Haberleri

        MSB uzman erbaş alımı başvuruları ne zaman? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2020 yılında başvuruların yapılması beklenen Milli Savunma Bakanlığı uzman erbaş alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

        MSB UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Jandarma 3. grup seçim aşamaları ekim ayında sona ermişti Ekim ayında seçim aşamalarının sona ermesinin ardından kasım ayı sonunda 4. grup duyurusunun gelmesi ve adayların aralık ayında seçim aşamalarına alınması bekleniyor.

        ÇAĞRILMAYAN ADAYLARIN ÇAĞRILMASI PLANLANMIŞTI

        2019/1 uzman erbaş sınavları sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır.

        REKLAM

        Konuya dair detaylar netleştikçe haberimizde yer vereceğiz.

        SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SONUÇLARI

        Milli Savunma Bakanlığı tarafından alınacak olan Kara Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er temi, ön başvuru sonuçları açıklandı. 25 yaşını bitirmemiş olma şartının arandığı başvurulardan geçen adaylar, ilerleyen süreçte MSB'nin internet sitesinden yer alan bilgiler ışığında sınava çağrılacak.

        Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları 12 Aralık tarihinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile belli oldu. Başvuruları değerlendirilen adaylar, sınava başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de getirecekler.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ