Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? 2022 MSÜ cevap anahtarı kitapçığı kaç güne açıklanır?
        1

        MSÜ sınavı 27 Mart 2022 Pazar günü yurt genelindeki merkezlerde düzenlenecek. Adaylar, hayallerini gerçeğe çevirmek için MSÜ soruları karşısında ter dökecek. MSÜ sınav soruları ve cevapları, sınavın ardından en çok araştırılanlar arasında yerini alacak. Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıllarda MSÜ soru ve cevap anahtarı kitapçığı sınavın ardından açıklanıyordu. Peki, 2022 MSÜ sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? İşte, detaylar...

        2

        MSÜ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ), Sınav, 27 Mart 2022 Pazar günü tüm il merkezlerinde yapılacaktır. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve 165 dakika sürecektir.

        3

        2022 MSÜ SINAVI SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

        Geçtiğimiz yıl 4 Nisan tarihinde yapılan MSÜ sınavının ardından sınav soruları ve %10'luk cevap anahtarı kitapçığı yayınlanmıştı. ÖSYM, 2022 MSÜ sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı hakkında bir açıklama yapmasa da bu yıl da sınavın ardından cevap anahtarı kitapçığın %10'luk kısmının erişime açılması bekleniyor.

        4

        MSÜ SORU KİTAPÇIĞI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

        Adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden öğrenilebiliyor.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ