Köyceğiz Kaymakamı Kumcu, çizmesini giydi, kordonda incelemelerde bulundu
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde etkili olan yoğun yağışın ardından gölün taşması sonucu olumsuzluklar meydana gelirken Kaymakam Mert Kumcu bölgede incelemelerde bulundu.
Köyceğiz Gölü’nün taşması sonucunda Atatürk Kordonu, işletmeler, yollar ve evler sular altında kalarak hasarlar oluştu. Köyceğiz Gölü kenarında bulunan işletmelerin camları kırıldı, masa ve sandalyeler kullanılmaz hale geldi ve 20 gündür işletmeler müşterilerine hizmet veremez oldu.
Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, ilçede etkili olan kuvvetli yağışlardan sonra meydana gelen Köyceğiz Gölü’nün taşması sonucu zarar gören sahada incelemelerde bulundu. Kaymakam Mert Kumcu, beraberindeki heyet ile birlikte İlçede yoğun yağışlar sonucu Köyceğiz Gölü’nün yükselmesi ile zarar gören işletmeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Kumcu, yapılacak hasar tespit çalışmaları ile ilgili kurumlara talimat verdi. Kaymakam Kumcu’ya, AFAD ekipleri, Çevre ve Şehircilik İklim Müdürlüğü Ekipleri, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Emre Dadaş, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Fatih Göktürk, Ulucami Mahallesi Muhtarı Sadık Karaduman ve Gülpınar Mahallesi Muhtarı Ramazan Yorulmaz eşlik etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.