Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mustafa Mert Koç: Melisa Aslı Pamuk dünyanın en güzel şeyi! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Melisa Aslı Pamuk-Mustafa Mert Koç çifti, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

        El ele alışverişe çıkan ikili, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Müzisyenliğe adım attığını söyleyen Koç, "1 ay sonra yeni bir şarkım çıkacak. Onun heyecanı var. Sözler bana ait, bu yeteneğimi de yeni keşfettim." dedi.

        2

        "MELİSA DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ"

        Muhabirlerin, "Melisa Hanım’ı nasıl tanımlarsınız?" sorusuna yanıt veren Mustafa Mert Koç, "Bence dünyanın en güzel şeyi..." ifadelerini kullandı.

        3

        "TANIŞMA HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

        Daha önce gazetecilerin, "Nasıl tanıştınız?" sorusunu cevaplayan Mustafa Mert Koç, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz." açıklamasını yapmıştı.

        4

        "EVLİLİK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN!"

        Melisa Aslı Pamuk, "Evlilik" sorularına, "Daha çok erken." yanıtını verirken, Mustafa Mert Koç ise, "Hayırlısıysa olur ama şu an öyle bir düşüncemiz yok tabii ki. İşimize odaklandık." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        AŞK BODRUM'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Pamuk'un kendisi gibi oyuncu olan 27 yaşındaki Mustafa Mert Koç ile birlikteliği iki ay önce Bodrum'da belgelenmişti. Bitez'e demirleyen aşıklar, tatilin tadını çıkarmıştı.

        6

        "SOĞUK BİRİ DEĞİLİM"

        Öte yandan Melisa Aslı Pamuk, verdiği bir röportajda, "Dış görünüşün soğuk bir kadın imajı veriyor, gerçek Melisa da böyle mi?” sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

        Hayır, hiç değilim. Bulunduğum ortama alışana kadar mesafeliyimdir, evet. Ama o hepimizde olan ilk mesafe aslında. Kimse kimseye anında sımsıcak davranamaz. O soğukluk belki korunma amaçlı etrafımıza inşa ettiğimiz duvardır.

        7

        "HAKSIZLIĞA GELEMEM!"

        Pamuk, "Seni en çok ne çileden çıkarır?" sorusu üzerine de "Haksızlığa gelemem. İthamlara, söylentilere, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi davranılmasına. Bunlar en rahatsız olduğum konulardır." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ