Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli yanıtı: O konuyla ilgili açıklamamı yaptım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; popçu Mustafa Sandal, önceki akşam dostlarıyla Etiler'deki bir restoran çıkışı görüntülendi.

        2

        "NE SORACAĞINIZI BİLİYORUM"

        'Beni Ağlatma' adlı kitabının ikinci baskısını yapacağını söyleyen Sandal, "Ne soracağınızı biliyorum ama ben o konuyla ilgili açıklamamı yaptım" diyerek sorulacak soruların önünü kesti.

        3

        "YÜREĞİMİZ BURUK"

        Malaya ve Elazığ'da yaşanan deprem felaketi ile ilgilide konuşan Sandal, "Bu iki şehrimizde yaşanan depremden dolayı çok üzgünüz. Yüreğimiz buruk. Herkes elinden gelen yardımı yapıyor. Vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun" dedi.

        4

        "İKİNCİ BASKI DEĞİŞİYOR"

        Gazetecilerin, "İkinci baskıda değişiklikler olacakmış. Defne Hanım'ın da bir açıklaması oldu. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Sandal, "Arkadaşlar ikinci baskı değişiyor ama diğer sorunuzla ilgili gerekli açıklamaları yaptım" diyerek mekandan ayrıldı.

        5

        "TAMAMEN GERÇEK DIŞI BİR İDDİA"

        Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de 'ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım.

        6

        "DİLERİM BU DURUMA NETLİK KAZANDIRIR"

        Sandal'ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.