Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Mutluyuz'un galasında ünlüler geçidi

        25 Film yapımcılığında İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı ‘Mutluyuz’ adlı sinema filminin galası yapıldı.

        Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır'ın İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu'na eşlik ettiği, gösterime 29 Aralık'ta girecek olan 'Mutluyuz'un galasına; Murat Boz, Oğuzhan Koç, İrem Helvacıoğlu, Mert Fırat, İdil Fırat, Hande Subaşı, Burcu Kara, Oğulcan Engin, Reynmen, Onur Buldu, Mustafa Aksakallı, Gökhan Keser, Keremcem, İpek Filiz Yazıcı, Seray Kaya, Atakan Çelik, Seçkin Piriler, Yağmur Yüksel gibi birçok ünlü isim katıldı.

        Fırat Parlak - Burcu Kara Parlak

        REKLAM

        İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu, konukları galaya; geçtiğimiz günlerde çektikleri eğlenceli dans videosuyla davet etmişti.. İkili, ayrıca; kısa sürede 10 milyondan fazla izlenen dans videosunun benzerini çeken hayranlarını da galada ağırladı.

        Onur Buldu

        Yakın arkadaş olan 'Ferhat' ile 'Aslı', sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. 'Ferhat' ile 'Aslı'nın başka çiftlerle katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşür.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ