Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Nazan Kesal: Varımızı yoğumuzu sanat merkezine aktardık
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği ekranların vazgeçilmez programı "Aslı Şafak’la İşin Aslı"nda Aslı Şafak'ın konuğu oyuncu Nazan Kesal oldu.

        BloombergHt ekranlarında, Nazan Kesal'ın Aslı Şafak'la sohbetinde Nazan ve Ercan Kesal'ın yaptıkları büyük yatırım hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Kesal, eşiyle yaşam boyu elde ettikleri tüm kazançlarını Urla'daki sanat merkezine aktardıklarını açıkladı.

        "VARIMIZI YOĞUMUZU AKTARDIK"

        Ünlü oyuncu, Urla'daki sanat merkezinin hayata geçişini şu cümlelerle anlattı:

        3 sene öne Urla'daki evimizi yapan mimarımız işaret etmişti; "Böyle bir yer var, sizinle böyle bir yolculuğa çıkmak isteriz" dedi. Önce "Hayır" dedik, "Biz buraya dinlenmeye geldik" dedik, çünkü İstanbul'dan Urla'ya yerleşmiştik. Ama sonra hayal edince Urla'nın öyle bir merkez kazandığını, ihtiyaçları olduğunu hissedince yola çıktık. Bitti sayılır. Önümüzdeki aylarda açılacak. Kompleks oldu, ahır olarak kullanılan bir bina, biz o haliyle gördük. 550 kişilik açıkhava tiyatrosu, 200 kişilik kapalı salon, 11 odalı otel, atölyelerin yapılabileceği, dersliklerin olduğu birkaç galeri ve bir restoran. 5 dönümlük bir araziyi kiralayıp, varımızı yoğumuzu aktardık. Biz deli olmalıyız!

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ