Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Niyazi Koyuncu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu evli mi, eşi kim ve şarkıları neler?

        Şarkılar Bizi Söyler 12 Mart konuklarından Niyazi Koyuncunun hayatı ve şarkıları sabahtan beri en çok merak edilen konuların başında geliyor. Karadeniz müziğinin sembol isimlerinden Kâzım Koyuncu'nun kardeşi olarak da bilinen Niyazi Koyuncu hakkında her şey merak ediliyor. İşte Niyazi Koyuncu kimdir sorusunun cevabı ve şarkıları hakkında merak edilenler...

        NİYAZİ KOYUNCU KİMDİR?

        Niyazi Koyuncu, 20 Nisan 1984 tarihinde Artvin'in Hopa ilçesinde dünyaya geldi. Laz asıllı rock müzisyeni olan Niyazi Koyuncu, 2005 yılında vefat eden müzisyen Kâzım Koyuncu'nun kardeşidir.

        REKLAM

        Niyazi Koyuncu ilkokulu Sugören köy okulunda başladı. Lise eğitimini Hopa Lisesi'nde gördü. 17 yaşında Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne girdi; fakat eğitimini tamamlamadı. Daha sonra üniversite eğitimini tamamlamak için Eskişehir'e gitti.

        Kalabalığın önünde ilk kez şarkı söylemesi Eskişehir'de bir tesadüfle başladı ve daha sonra "Seritana" (Karanlıktaki Ӏşık) adlı etnik müzik grubunu kurdu.

        Grubuyla İstanbul'a gelen Niyazi Koyuncu, kısa bir süre sonra grubun dağılmasıyla müzik hayatına tek başına devam etmiştir. İlk albümü olan Muço Pa!'yı 7 Ağustos 2012 tarihinde çıkarmıştır.

        NİYAZİ KOYUNCU EVLİ Mİ?

        Niyazi Koyuncu Hamra Koyuncu ile evlidir.

        NİYAZİ KOYUNCU ŞARKILARI

        Muço Pa!, Niyazi Koyuncu'nun 7 Ağustos 2012 tarihinde Metropol Müzik etiketiyle çıkardığı ilk albümü. Albümde 13 şarkı bulunmaktadır.

        Şarkı listesi

        Pervane

        Çkim Gurişi

        Köprü Ortasında

        Pulim

        Heydane

        Muço Pa!

        Hayde

        DeӀi Bulut

        Kar Yağdı

        Nuriye

        Akvavebula

        Kuça Kuça Dovdivar

        Çkimi Gurişi (otantik mix)

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ